ΠΑΟΚ

Νέα συνάντηση και προγραμματισμός

Νέα συνάντηση και προγραμματισμός

Ακόμη ένα ραντεβού των ανθρώπων του ΠΑΟΚ αναμένεται να γίνει την Δευτέρα (18/6). Ποια θέματα θα απασχολήσουν τα στελέχη της ομάδας. Επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη ο Μαρκόπουλος

Νέο ραντεβού στον ΠΑΟΚ... Για την Δευτέρα (18/6), όπως λένε στον "Δικέφαλο", έχει προγραμματιστεί Δ.Σ. στο οποίο θα συζητηθούν διάφορα ζητήματα.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να "τρέξουν" εξελίξεις σε αρκετά θέματα και στο ραντεβού της συγκεκριμένης μέρας θα υπάρξει συζήτηση για οικονομικά ζητήματα και την πρόταση που έχει γίνει στους Γκετσέφσκι και Ντελινικάιτις. Στον ΠΑΟΚ θα μελετήσουν ξανά αυτό το θέμα, το οποίο θέλουν να "κλείσει" άμεσα θετικά.

Υπάρχει και αυτό των χρημάτων που αναμένονται από τον ΟΠΑΠ... Θα συζητηθεί το συγκεκριμένο ζήτημα καθώς αρκετοί είναι αυτοί που περιμένουν από τον ΠΑΟΚ μέρος των εσόδων που θα έχει ο "Δικέφαλος", οι άνθρωποι του οποίου όμως έχουν στο μυαλό τους και την τακτοποίηση της πληρωμής στην Εφορία. Ακόμη υπάρχουν και αγωνιστικά θέματα τα οποία θα συζητηθούν με την επιστροφή του Σούλη Μαρκόπουλου στην Θεσσαλονίκη.

Ο έμπειρος τεχνικός βρέθηκε το σαββατοκύριακο σε σεμινάριο προπονητικής στην Κύπρο, γυρνάει όμως την Δευτέρα (18/6) και αναμένεται άμεσα να κουβεντιάσει με τους Ζουρνατσίδη και Σταυρόπουλο για το αγωνιστικό τμήμα και το ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί από το καμπ (θα γίνει μια επιλογή από αυτούς που έχουν συμμετάσχει σε αυτό).

Τέλος, για το θέμα των εκλογών στον ΕΣΑΚΕ, ο Μπάνε Πρέλεβιτς αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα, ενώ την Δευτέρα (18/6) ξεκινά το "PAOK Summer Basketball Camp" στο "Παλατάκι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ