ΠΑΟΚ

"Να τα δώσουμε όλα κόντρα στον Πανιώνιο"

"Να τα δώσουμε όλα κόντρα στον Πανιώνιο"

Κομβικής σημασίας για τον ΠΑΟΚ είναι το ματς απέναντι στον Πανιώνιο και ο Λεωνίδας Κασελάκης μιλάει γι' αυτό αλλά και για υπόλοιπα ζητήματα

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το ματς με τον Πανιώνιο μιας και ο ΠΑΟΚ με νίκη θα διατηρήσει τις ελπίδες του για την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Οι παίκτες του "Δικεφάλου" ήδη σκέφτονται το συγκεκριμένο παιχνίδι και αυτό το κάνει σαφές ο Λεωνίδας Κασελάκης.

" Δεν μας άρεσε η εμφάνιση απέναντι στον Πανελευσινιακό. Πρέπει να πάμε τώρα στο επόμενο ματς, θα δουλέψουμε μία εβδομάδα για να τα δώσουμε όλα κόντρα στον Πανιώνιο. Το μυαλό μας είναι μόνο στον Πανιώνιο", λέει ο φόργουορντ του "Δικεφάλου" ο οποίος στο φιλικό με την Καβάλα πήρε αρκετά σουτ και γενικώς ήταν ιδιαίτερα εύστοχος.

" Το σουτ το δουλεύω καθημερινά, όπως και σε άλλους τομείς. Οι καλές επιλογές στο παιχνίδι φέρνουνε και τα καλά σουτ". Οσο για το φιλικό με τους "Αργοναύτες"; " Το καλό είναι πως πιέσαμε την Καβάλα, παίξαμε καλή άμυνα και στην επίθεση γυρίσαμε την μπάλα".

Ο ΠΑΟΚ είχε αρκετές απουσίες (σ.σ. Παπαδόπουλος, Τσαιρέλης, Καλλές) απέναντι στο σύνολο του Βαγγέλη Αλεξανδρή, όμως έπαιξε όμορφο μπάσκετ. "Η ομάδα έχει μάθει να λειτουργεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και να αποδίδει εξίσου καλά ανεξαρτήτως απουσιών", η απάντηση του Κασελάκη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ