ΠΑΟΚ

Να "σπάσει το ρόδι" στην Ευρώπη θέλει ο ΠΑΟΚ

Να "σπάσει το ρόδι" στην Ευρώπη θέλει ο ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Μετά την πρώτη του νίκη στην Stoiximan.gr Basket League o ΠΑΟΚ θέλει να πάρει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα και στο Basketball Champions League, ξέροντας ωστόσο ότι θα έχει δύσκολη αποστολή σήμερα κόντρα στην Κάπο Ντ' Ορλάντο (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Το αρνητικό σερί του ΠΑΟΚ έσπασε με τη νίκη επί της Κύμης για την Stoiximan.gr Basket League. Τώρα η ομάδα του κόουτς Παπαθεοδώρου θέλει να σπάσει και την γκίνια που έχει στο Basketball Champions League στον εκτός έδρας αγώνα με την Κάπο Ντ' Ορλάντο (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Η ιταλική ομάδα έχει παρόμοια πορεία με τον ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής, αφού σημείωσε την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα το σαββατοκύριακο που πέρασε, ενώ και αυτή αγνοεί τη νίκη στο Basketball Champions League. Αμφότερες οι ομάδες λοιπόν θέλουν να αλλάξουν τη... μοίρα τους, με τον "Δικέφαλο" να καλείται να το κάνει αυτό χωρίς τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο - ο οποίος ακόμα αναρρώνει από τον τραυματισμό του - ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Θοδωρή Ζάρα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ