ΠΑΟΚ

Mπόγρης: "Έχω τρομερή όρεξη για μπάσκετ..."

Mπόγρης: "Έχω τρομερή όρεξη για μπάσκετ..."
INTIME SPORTS

Τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπόγρης για την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ. Τι μήνυμα έστειλε στον κόσμο της ομάδας

Για την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Γιώργος Μπόγρης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, με τον ταλαντούχο σέντερ να στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Συγκεκριμένα είπε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον κι εγώ στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είμαι σε μία μεγάλη ομάδα. Εύχομαι και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με προσέγγισαν με σωστό τρόπο και ο μάνατζερ ο κ. Ζουρνατσίδης με τον οποίο μίλησα και φυσικά και ο προπονητής, με τον οποίο σχεδόν κάθε χρόνο, από τότε που έφυγα από τον Παναθηναϊκό, μιλούσαμε για το ενδεχόμενο να έρθω στην ομάδα. Φαίνεται ότι τώρα ήρθε η ώρα του ΠΑΟΚ, αλλά και η ώρα για να δουλέψω με τον κόουτς Μαρκόπουλο.

Όλα έπαιξαν τον ρόλο τους, και το πλάνο της ομάδας, αλλά και της δικής μου παρουσίας στον ΠΑΟΚ και η συμμετοχή στο Eurocup που είναι κάτι πολύ σημαντικό, αλλά και αυτό το μπασκετικό περιβάλλον που έχει ο ΠΑΟΚ και με τον κ. Πρέλεβιτς, αλλά και τον κ.Σταυρόπουλο. Είναι μία εξαιρετική οικογένεια, με καλές συνθήκες και εγκαταστάσεις που χρειάζονται σε μία ομάδα και σε έναν παίκτη".

Για το ότι στον ΠΑΟΚ θα βρει παλιούς του συμπαίκτες: " Μίλησα και με τον Κασελάκη, αλλά και τον Τσαϊρέλη που τους γνωρίζω από παλιά. Με τον Λεωνίδα ήμασταν για έξι χρόνια μαζί στον Ηλυσιακό, αλλά και συμπαίκτες στην Εθνική ομάδα, ενώ με τον Μιχάλη και στις εθνικές ήμασταν μαζί, αλλά και συμπαίκτες στον Άρη για μία σεζόν και χαίρομαι που θα τους βρω ξανά, αυτή την φορά στον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά, αλλά θέλω να πω με την ευκαιρία, ότι αυτός που χάρηκε περισσότερο που θα παίξω στον ΠΑΟΚ είναι ο νονός μου, που είναι φανατικός ΠΑΟΚτσής".

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει προς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: "Νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε μία σπουδαία χρονιά. Και για την ομάδα, αλλά και για τον κάθε ένα από εμάς ξεχωριστά. Βλέπω ότι η ομάδα έχει διατηρήσει έναν σημαντικό κορμό παικτών, για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάμε πιο ψηλά. Από την πλευρά μου, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι έχω τρομερή όρεξη για μπάσκετ, θέλω να δουλέψω και μέσα από την προσπάθεια όλης της ομάδας να πετύχουμε κάτι καλό και να το ευχαριστηθούμε όλοι μαζί, εμείς και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, που θα χαρώ να τους δω στο γήπεδο, κοντά στην ομάδα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ