ΠΑΟΚ

Mίνι διαρκείας για τον δεύτερο γύρο

Mίνι διαρκείας για τον δεύτερο γύρο
INTIME SPORTS

Με 40 ευρώ οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για τα υπόλοιπα εντός έδρας ματς της ομάδας. Προπονήθηκε ο Πέτγουει, παρελθόν όπως αναμενόταν ο Ράιτ.

Στην προνομιακή τιμή των 40 ευρώ θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια των υπόλοιπων εντός έδρας αγώνων (σε κανονική περίοδο και πρώτη φάση των πλέι οφ) του ΠΑΟΚ οι φίλοι του "Δικεφάλου".

Για τα μίνι διαρκείας η "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ αναφέρει:

"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012, ξεκινά η διάθεση των νέων εισιτηρίων διαρκείας για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012.

Με τα νέα εισιτήρια διαρκείας δίνεται η δυνατότητα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να παρακολουθήσουν όλα τα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας για το πρωτάθλημα (κανονική περίοδος και 1η φάση των πλέι οφ) σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές και ταυτόχρονα να ενισχύσουν την μεγάλη προσπάθεια της ομάδας.

Η τιμή των μίνι διαρκείας για τον Β΄ γύρο της Α1 (και την πρώτη φάση των πλέι οφ) είναι 40€ και ισχύει για όλα τα διαζώματα του γηπέδου, εκτός των VIP 1,2,3,4,5,6,7 και 8".


Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Καβάλα


Από εκεί και πέρα σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα με την Καβάλα: " Ένα ακόμη ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι ακολουθεί για τον ΠΑΟΚ, που το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2012 στις 5μ.μ. υποδέχεται στο PAOK Sports Arena την Καβάλα για την 15η αγωνιστική της Α1. Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Καβάλα διατίθενται από το μεσημέρι της Πέμπτης (19/1) από το PAOK Sports Arena.


Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟK – Καβάλα 10€ (για όλα τα διαζώματα του γηπέδου) 15€ (VIP 5,6,7 και 8, στα διαζώματα 108, 109, 110 και 111) 30€ (VIP 1 και VIP 4) 50€ (VIP 2 και VIP 3)".


Προπονήθηκε ο Πέτγουει, παρελθόν ο Ράιτ από την Τρίτη


Στο μεταξύ την Τετάρτη (18/1) ήρθε στην Θεσσαλονίκη ο Ααρον Πέτγουει και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Ρασάντ Ράιτ, όπως αναμενόταν, αποτελεί από την Τρίτη (16/1) και τυπικά παρελθόν από τον "Δικέφαλο", με την "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ να τονίζει:

" Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον αμερικανό καλαθοσφαιριστή Rashad Wright. H ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον Rashad Wright για την προσπάθεια που κατέβαλε και την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται Υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ