ΠΑΟΚ

Με το μυαλό στον Τσαϊρέλη

Με το μυαλό στον Τσαϊρέλη
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση να αποχωρήσει ο Μιχάλης Τσαιρέλης, εκτιμάται από την ομάδα πως μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή και σύντομα γι' αυτό θα γίνει νέα επαφή.

Με την υπόθεση του Μιχάλη Τσαιρέλη ασχολούνται ιδιαίτερα στον ΠΑΟΚ. Ο Ελληνας φόργουορντ προσέφερε πολλά στον "Δικέφαλο" την σεζόν που ολοκληρώθηκε και ως εκ τούτου στις τάξεις των "ασπρόμαυρων" δεν έχουν διάθεση να χαθεί ο καλαθοσφαιριστής. Θέλουν πάση θυσία να μείνει, αν και μεγάλη οικονομική υπέρβαση είναι δεδομένο πως δεν μπορεί να γίνει.

Πάντως στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή στο θέμα του Τσαιρέλη ενώ είναι σίγουρο πως ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί να παραμείνει στον "Δικέφαλο". Νέα επαφή με την πλευρά του θα υπάρξει πολύ σύντομα και στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως θα γίνουν όσα... πρέπει για να έρθουν τα ευχάριστα για το συγκεκριμένο θέμα. Στο μυαλό είναι και το ζήτημα του Βαγγέλη Μαργαρίτη.

Είναι σε επαφή με το στρατόπεδο του τελευταίου ο ΠΑΟΚ, ο παίκτης δίνει προτεραιότητα στον "Δικέφαλο" και ουσιαστικές εξελίξεις αναμένονται από εβδομάδα. Και γι' αυτόν στον "Δικέφαλο" υπάρχει η εκτίμηση και η ελπίδα για έναν νέο... γάμο (βέβαια και ο ίδιος αλλά και ο Τσαιρέλης έχουν προτάσεις από άλλες ομάδες και αυτό σίγουρα δεν είναι στα θετικά).

Πλην του Μαργαρίτη, σε ό,τι αφορά τους άλλους παίκτες (Χαραλαμπίδης, Δέδας, Παπαδόπουλος) που εκπροσωπεί ο Μηνάς Τουκμενίδης και θέλουν στον ΠΑΟΚ, στην ομάδα ελπίζουν και πιστεύουν να υπάρξει αίσιο τέλος, αν και είναι στα πλάνα είναι η απόκτηση ενός παίκτη στο "5" για παν ενδεχόμενο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ