ΠΑΟΚ

Με Παπαδόπουλο ο ΠΑΟΚ

Με Παπαδόπουλο ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος μίλησε με τους ιθύνοντες της ΚΑΕ και συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Παρασκευής, η οποία αποτελεί και την τελευταία της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη (05/02, 17:00) στο PAOK Sports Arena.

Ο 30χρονος έμπειρος σέντερ επικοινώνησε τηλεφωνικά το πρωί με τον τιμ μάναζτερ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τέλη Ζουρνατσίδη, και θα αγωνιστεί κανονικά στο αυριανό εντός έδρας ματς με τον Άρη για την 16 αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α1.


Με την παρουσία του Παπαδόπουλου απλώς στην τελευταία προπόνηση της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ αυτή ολοκληρώνεται όπως και πριν από δύο εβδομάδες στο επίσης τοπικό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η σημερινή εξέλιξη της επιστροφής του έμπειρου σέντερ στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena ήταν επόμενο να αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον τεχνικό της ομάδας, Σούλη Μαρκόπουλο, που τον περίμενε όλες αυτές τις τελευταίες μέρες.


Στον αυριανό αγώνα κόντρα στον Άρη ωστόσο ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει τελικά στην σύνθεσή του τον Παπαδόπουλο ωστόσο πρόκειται να στερηθεί την συμπαράσταση των φιλάθλων του αφού θα εκτίσει την τρίτη αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών με την τέταρτη και τελευταία να είναι στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο σε περίπου 15 μέρες.


Θα πρέπει τέλος να σημειωθεί πως η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες είχε φροντίσει να κινηθεί σχετικά για να καλύψει το κενό του Παπαδόπουλου σε περίπτωση μη επιστροφής του βρισκόμενη σε ανοιχτή γραμμή με τον Μίροσλαβ Ραϊσεβιτς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ