ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Θέλαμε να βγάλουμε ενέργεια"

Μαρκόπουλος: "Θέλαμε να βγάλουμε ενέργεια"

Τι δήλωσε για το ματς με την Καβάλα ο βοηθός και γιος του Σούλη Μαρκόπουλου, Χάρης

Για το νικηφόρο φιλικό με την Καβάλα μίλησε ο Χάρης Μαρκόπουλος, ο οποίος για ένα ακόμη φιλικό είχε σημαντικό ρόλο στο κοουτσάρισμα των "ασπρόμαυρων".

Ο βοηθός και γιος του Σούλη Μαρκόπουλου, ανέφερε:

"Ηταν μια προπόνηση. Είχαμε πολλές απουσίες κατά την διάρκεια της εβδομάδας και ήταν ευκαιρία να εξετάσουμε την κατάσταση κάποιων παικτών μας. Παίξαμε κάποια συστήματα που δεν τα είχαμε συνηθίσει και από Δευτέρα θα κάνουμε μια καλύτερη προετοιμασία για το ματς με τον Πανιώνιο μετά τις επιστροφές. Πιέσαμε, θέλαμε σήμερα να βγάλουμε ενέργεια και να δούμε πως αντιδράμε σε πιθανά λάθη".

Για τους αρκετούς αυτοματισμούς που είχε ο ΠΑΟΚ στο σημερινό (12/4) φιλικό: "Δουλεύουμε κάποια πράγματα στη προπόνηση. Είχαμε περισσότερη υπομονή και βρήκαμε έτσι κάποιες επιλογές".

Για τους "μικρούς" που χρησιμοποποιήθηκαν: "Τα παιδιά έχουν κάνει προπόνηση μαζί μας και όποτε δίνεται η ευκαιρία δοκιμάζουμε την κατάστασή τους".

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο: "Για την ώρα πάμε βήμα-βήμα και όταν πρέπει θα μιλήσουμε για το ματς με τον Πανιώνιο".

Να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια του αγώνα ο Γιώργος Θεοδωράκος χτύπησε στο δεξί πόδι και υπέστη διάστρεμμα, θα υπάρχει μία πρωινή προπόνηση το Σάββατο και ρεπό την Κυριακή ενώ από την Δευτέρα θα μπει στο πρόγραμμα και ο Νίκος Καλλές πέραν των Παπαδόπουλου και Τσαιρέλη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ