ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Στόχος η τρίτη θέση"

Μαρκόπουλος: "Στόχος η τρίτη θέση"
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Μαρκόπουλος με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ανέφερε ότι στόχος του ΠΑΟΚ είναι η τρίτη θέση στα πλέι οφ, ενώ τόνισε ότι το πάθος των παικτών κράτησαν ζωντανό τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης παρά τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν φέτος στο τμήμα μπάσκετ του Δικεφάλου του Βορρά.

Μεταξύ άλλων ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην απρόσμενη αποχώρηση για οικογενειακούς λόγους του Ρόουλ Μάρσαλ και δήλωσε ότι χωρίς το πάθος και το κίνητρο για διάκριση από τους παίκτες του ΠΑΟΚ δεν θα είχε πραγματοποιηθεί η φετινή πορεία.

Επιπλέον αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό εξήρε την ομαδικότητα των πράσινων και την χημεία που έχουν, στοιχεία τα οποία, κατά τον Μαρκόπουλο, τους οδήγησαν στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας και ξεκαθάρισε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέχει στα παιχνίδια με τους Πρωταθλητές Ευρώπης γιατί εύκολα θα μπορούσε να διασυρθεί από τον Παναθηναϊκό.

Οι δηλώσεις Μαρκόπουλου στον Sentra Fm 103.3:

Σχετικά με την απουσία του Ρόουλ Μάρσαλ: " Η αναγκαστική αποχώρηση του Μάρσαλ για οικογενειακούς λόγους δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στο ήδη φτωχό ρόστερ μας. Δεν γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψει».

για το αν μπορούν τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Άρης να κοντράρουν Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αντίστοιχα:

«Ξεκινώντας ένα παιχνίδι, με τα σημερινά δεδομένα, είναι δύσκολο κανείς να πιστέψει πως μπορούν. Αμφότεροι έχουν από τις πιο καλές ομάδες της Ευρώπης. Βέβαια, πάντα μπαίνεις μέσα για να παίξεις και να προσπαθήσεις να δεις πώς με τα δικά σου δεδομένα θα καταφέρεις να κάνεις το παιχνίδι σου και να είσαι ανταγωνιστικός. Σε σειρές που κρίνονται στις τρεις νίκες, πάντως, είναι δύσκολο να γίνει το μπρέικ".

Σχετικά με την πιθανότητα διασυρμού στους επερχόμενους αγώνες με τον Παναθηναϊκό: " Αυτό μπορεί να συμβεί, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πράγματι πιο δυνατός και μπορεί να μας βγάλει εκτός συγκέντρωσης, αλλά κι επειδή σε 48 ώρες πρέπει να ξαναπαίξουμε. Όταν βλέπεις πως δεν σου βγαίνει ένας αγώνας, τον παρατάς και πας παρακάτω. Σκεφτείτε όλοι πώς ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τη Σιένα, παρά την ευρεία νίκη του στο πρώτο παιχνίδι".

Σχετικά με τον στόχο της τρίτης θέσης:" Δεν είναι μικρός στόχος η 3η θέση, αυτός είναι ο στόχος μας. Οδηγούμαστε σε παιχνίδια Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ - Άρη. Τα τοπικά ντέρμπι είναι αυτά που κεντρίζουν περισσότερο τον κόσμο. Το ΠΑΟΚ - Άρης θα είναι η πιο δυνατή σειρά των τελευταίων χρόνων ανάμεσα στις δύο ομάδες".

Σχετικά με τις εμφανίσεις του Παναθηναϊκού σε φάιναλ φορ και Tελικό Κυπέλλου Ελλάδας: " Ο Παναθηναϊκός είναι πάρα πολύ δυνατή ομάδα, είναι χρόνια μαζί. Με δύο αλλαγές μέσα στη χρονιά βγήκε ο προπονητής τους κι είπε πως ίσως έκανε λάθος, επειδή χάθηκε η χημεία! Καταλαβαίνει κανείς πόσο σημαντικό είναι να είναι τόσα χρόνια μαζί.Όσον αφορά στον τελικό, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός γνωρίζονται πολύ καλά, δεν υπήρχαν εκπλήξεις. Αντίθετα, τον Παναθηναϊκό δεν τον ήξεραν ως ομάδα στη Βαρκελώνη οι αντίπαλοί του".

Σχετικά με τα προβλήματα του φετινού ΠΑΟΚ: " Υπήρχε στόχος, που τον είχαμε βάλει εξ αρχής και δεν αλλοιώθηκε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος παρά το οξύ πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Επίσης, μας ήρθαν ευνοϊκά κάποια αποτελέσματα, ενώ οι παίκτες έπαιξαν με μεγάλο πάθος. Μιλάμε για παίκτες που δεν είχαν διακριθεί παλαιότερα, έτσι είχαν υψηλό κίνητρο διάκρισης".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ