ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Πιο δύσκολα τα πράγματα με τις απουσίες"

Μαρκόπουλος: "Πιο δύσκολα τα πράγματα με τις απουσίες"
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο που έχει ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας. Δίχως Ντικούδη, Γκίντενς και Τσακαλέρη ο "Δικέφαλος".

Το έργο του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν έτσι και αλλιώς δύσκολο, αλλά πλέον μοιάζει με... βουνό αν αναλογιστεί κανείς πως ο "Δικέφαλος" δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους Ντικούδη, Γκίντενς και Τσακαλέρης.

Οι δύο πρώτοι δεν προπονήθηκαν ούτε την Παρασκευή (17/2) μιας και ο πρώτος ταλαιπωρείται από τράβηγμα και ο δεύτερος πονάει στον καρπό. Ο τρίτος έχει ενοχλήσεις στο στήθος από χτύπημα που δέχτηκε.

Δεν προπονήθηκε ακόμη ο Γιαννακίδης που είναι άρρωστος, αλλά θα ακολουθήσει την ομάδα στην Αθήνα. Μιλώντας για το συγκεκριμένο ματς, ο Σούλης Μαρκόπουλος ανέφερε:

" Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ωστόσο η κλήρωση μας έφερε απέναντι στον Ολυμπιακό και μάλιστα σε νοκ άουτ αγώνα στην έδρα του. Η αποστολή ήταν δύσκολη από την μέρα της κλήρωσης, ωστόσο, τα πράγματα έχουν γίνει ακόμη πιο δύσκολα με τα προβλήματα και τις απουσίες που αντιμετωπίζουμε και σε αυτό το παιχνίδι.

Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο με όσες επιλογές έχουμε για αυτό τον αγώνα και απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, που βρίσκεται μάλιστα και σε καλή κατάσταση και έχει ένα εξαιρετικό ρυθμό πλέον".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ