ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Παίξαμε εξαιρετική άμυνα..."

Μαρκόπουλος: "Παίξαμε εξαιρετική άμυνα..."
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Μαρκόπουλος σχετικά με την νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΚΑΟΔ στάθηκε στην άμυνα του "Δικεφάλου" στο τέταρτο δεκάλεπτο

Αναφερόμενος στη φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΚΑΟΔ, ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στην εξαιρετική άμυνα που έπαιξε ο "Δικέφαλος" στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Συγκεκριμένα τόνισε:

"Ήταν το δεύτερο ματς για μας, φαίνεται ότι η ομάδα είναι κουρασμένη. Υπάρχει μεγάλη φόρτιση από την προπόνηση. Τα σημάδια της κούρασης νομίζω ότι είναι εμφανή και στα πρόσωπα, αλλά και στις κινήσεις των παικτών. Παρ' όλα αυτά στο τελευταίο δεκάλεπτο παίξαμε εξαιρετική άμυνα, περιορίσαμε τον αντίπαλό μας στους 4 πόντους κι αυτό είναι το πιο θετικό στοιχείο που κρατάμε από αυτό τον αγώνα. Μαζί και με αυτά που είδαμε και πρέπει να βελτιώσουμε. Αυτό το παιχνίδι ήταν τελείως διαφορετικό από τον αγώνα με την Παρτιζάν. Τώρα νομίζω ότι η ομάδα είναι περισσότερο κουρασμένη, για αυτό είχαμε και ορισμένα προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και δώσαμε πολλές ευκαιρία στον αντίπαλό μας".

Αναφερόμενος ατους Κούπερ και Πέιν, είπε: "Είναι καλό που θα μπουν τα παιδιά στο πρόγραμμά μας, αλλά από την άλλη η παρουσία δύο νέων παικτών θα μας οδηγήσει στο να κάνουμε ουσιαστικά μία μίνι προετοιμασία για να τους βάλουμε και αυτούς στο κλίμα της ομάδας, αλλά αυτό είναι κάτι που πάντα συμβαίνει. Η παρουσία τους θα μας βοηθήσει να γίνει πιο σωστό το παιχνίδι μας".

Να υπενθυμίσουμε ότι την Δευτέρα στις 13:45 (9/9) θα παρουσιαστεί επισήμως από τον ΠΑΟΚ ο Ντι Τζέι Κούπερ που δεν έπαιξε στο ματς με τον ΚΑΟΔ.

*Οπως έγινε γνωστό από την ασπρόμαυρη ΚΑΕ, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το επόμενο Σάββατο τα Τρίκαλα σε φιλικό ματς που θα γίνει στο "Παλατάκι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ