ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Να τους περιορίσουμε"

Μαρκόπουλος: "Να τους περιορίσουμε"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε ιδιαίτερα στα δυνατά σημεία του Πανιωνίου εν όψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης (20/4, 7μ.μ.)

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έκανε δηλώσεις για τον σαββατιάτικο κρίσιμο αγώνα με αντίπαλο τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

"Η ομάδα που θα μπορέσει να επιβάλλει στο γήπεδο τα στοιχεία της θα έχει πλεονέκτημα. Θα πρέπει να σταματήσουμε τον αιφνιδιασμό της αντίπαλης ομάδας και να μην δώσουμε ευκαιρίες σε παίκτες κλειδιά όπως ο Παππάς, παίκτες οι οποίοι ορίζουν τον ρυθμό του Πανιωνίου. Πρέπει να περιορίσουμε τις επιθετικές πρωτοβουλίες του Πανιωνίου", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Μετά την αποχή κανείς δεν ξέρει πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες στο γήπεδο. Το πρόσωπο του ΠΑΟΚ τώρα είναι τελείως διαφορετικό από εκείνη την περίοδο που παίξαμε στη Νέα Σμύρνη. Αυτή την στιγμή με τα προβλήματα που υπάρχουν σίγουρα δεν μπορείς να πάρεις τα μέγιστα σε μία προπόνηση και η διάρκεια είναι κάτι σημαντικό στον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα".

Για την κατάσταση του Λάζαρου Παπαδόπουλου: "Ο Λάζαρος έκανε μία προπόνηση χθες, αλλά όχι σε ρυθμούς 100%, γύρω στο 55% με 60%, μετά αποχώρησε θα δούμε και σήμερα".

Για την ήττα από τον Πανελευσινιακό: "Είδαμε κάποια πράγματα στο βίντεο, κάποια πράγματα μας πόνεσαν πολύ, υπήρχαν ορισμένες καταστάσεις που δεν ήμασταν αποφασιστικοί. Αυτό, πάντως, είναι ένα διαφορετικό ματς, είναι πιο γεμάτη και πιο έτοιμη ομάδα ο Πανιώνιος, παίζει σκληρή άμυνα σε όλα τα μήκη του γηπέδου, δημιούργησε προβλήματα και στον Παναθηναϊκό με την πίεση που ασκεί".

Για την σημερινή εικόνα του ΠΑΟΚ: "Αυτή είναι η σημερινή εικόνα της ομάδας και αυτή την ομάδα πρέπει να την διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ελπίζουμε να είμαστε καλά. Πιστεύουμε ότι οι τραυματίες θα το δώσουν το παρόν, το θέμα είναι κατά πόσο θα είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στον αγώνα. Τον Πανιώνιο εάν τον δώσεις σημασία μόνο σε ένα σημείο και όχι σε όλα θα έχεις πρόβλημα, έχει πληρότητα. Σε μεγάλη πίεση προσπαθεί να παίξει σε ανοιχτό γήπεδο".

Κασελάκης: "Θα πρέπει να τους χτυπήσουμε στις αδυναμίες τους"

Την άποψη πως η διακοπή λειτούργησε ευεργετικά για τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Λεωνίδας Κασελάκης που ζήτησε την βοήθεια των φίλων του "Δικεφάλου". Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί και ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά και εμείς προερχόμαστε από μία ήττα που μας πλήγωσε. Το καλό είναι ότι επανέρχεται και ο Λάζαρος κι αυτό είναι σημαντικό απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, που έχει κάνει μεγάλες νίκες στο πρωτάθλημα και βγάζει ενέργεια στο παρκέ. Θα πρέπει να τους χτυπήσουμε στις αδυναμίες τους και να προσπαθήσουμε με την μαχητικότητα που μας διακρίνει ως ομάδα να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Νομίζω ότι η διακοπή λειτούργησε ευεργετικά για να γυρίσουν οι τραυματίες και ειδικά ο Παπαδόπουλος, αλλά και για βελτιώσουμε τις αδυναμίες που είχαμε στα τελευταία παιχνίδια. Πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι και θα φανεί ότι η διακοπή μας έκανε καλό, πάντα βεβαίως με την βοήθεια του κόσμου. Θέλουμε και χρειαζόμαστε την παρουσία των φιλάθλων μας, για να διατηρήσουμε το αήττητο στο σπίτι μας και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μία μεγάλη νίκη".

Στα αγωνιστικά ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα χωρίς αυτό να προκαλεί ανησυχία για ενδεχόμενη απουσία του από το ματς κόντρα στον Πανιώνιο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ