ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Να παίξουμε με συγκέντρωση..."

Μαρκόπουλος: "Να παίξουμε με συγκέντρωση..."
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για το παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας στην Πυλαία (7/01, 19:00, ΕΤ3). Τι δήλωσε ο Δημήτρης Αράπης.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας στην Πυλαία (7/01, 19:00, ΕΤ3), την ώρα που η ΚΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιλούτιν Άλεξιτς.

" Μας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Ο Ικαρος έχει αλλάξει πολύ το τελευταίο διάστημα και έχει ενισχυθεί με την απόκτηση των Μπάξτερ, Βασίλιεβιτς και Μπεκ", ανέφερε ο Μαρκόπουλος και συνέχισε:

Τι δήλωσε ο προπονητής του Ικάρου Καλλιθέας, Άρης Λυκογιάννης...

" Εμείς έχουμε τα προβλήματά μας, πρέπει να δούμε και ποιοι θα είμαστε για το παιχνίδι του Σαββάτου και να προσπαθήσουμε να παίξουμε με συγκέντρωση στο παιχνίδι και προσήλωση σε αυτά που έχουμε πει, ιδιαίτερα στην άμυνα, αλλά και επιθετικά".

Ο Δημήτρης Αράπης δήλωσε: " Τον Ικαρο τον αντιμετωπίσαμε και στο ξεκίνημα της σεζόν για το Κύπελλο, αλλά από τότε είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα. Ιδιαίτερα με τις προσθήκες που έκανε το τελευταίο διάστημα και έχει δυναμώσει σε σημαντικό βαθμό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κι εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας για να καταφέρουμε να κερδίσουμε και να ανασυνταχθούμε για τη συνέχεια".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ