ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί"

Μαρκόπουλος: "Να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί"
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Μαρκόπουλος υπογράμμισε πως ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κοντράρει τον Παναθηναικό. Τι δήλωσε ο Γουίλιαμ Χάτσερ

Συγκέντρωση θέλει από τους παίκτες του ο Σούλης Μαρκόπουλος στο ματς με τον Παναθηναικό, με τον έμπειρο κόουτς να τονίζει πως ο "Δικέφαλος" δεν θα πρέπει να ολιγωρήσει στη διάρκεια του αγώνα.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, ανέφερε:

" Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα με ένα από τα πιο γεμάτα ρόστερ όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός αυτή την εποχή μάλιστα, ίσως και να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση από την αρχή της σεζόν. Φάνηκε κι από το γεγονός ότι παρά την απουσία του Διαμαντίδη που είναι μία πολύ μεγάλη μονάδα για τον Παναθηναϊκό, πήρε μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη στο τελευταίο του Ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Πρέπει να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί, να προσπαθήσουμε να κοντράρουμε τον αντίπαλό μας σε όλες τις φάσεις και να μην δώσουμε δικαιώματα στον αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός ξέρει να διαβάζει τα λάθη του αντιπάλου, όποτε δεν πρέπει να ολιγωρήσουμε καθόλου για να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε περισσότερο από αυτό το παιχνίδι".

Χάτσερ: "Να μπούμε στο ματς πιστεύοντας στη νίκη"

O Γουίλιαμ Χάτσερ, είπε: " Θα είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για μας. Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες, έχει κάνει μία πολύ καλή πορεία και στην Ευρωλίγκα κι εμείς κάθε μέρα στην προετοιμασία μας, προσπαθήσαμε να επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας σε αυτά τα οποία πρέπει να κάνουμε για να τους αντιμετωπίσουμε. Είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα, που ξέρει πώς να εκμεταλλεύεται τα λάθη του αντιπάλους της, οπότε σίγουρα θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας σε αυτό το παιχνίδι και να δούμε πως δεν θα τους επιτρέψουμε να κάνουν αυτό που τους αρέσει μέσα στον αγώνα.

Πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι πιστεύοντας στη νίκη. Όταν αντιμετωπίζεις αυτές τις ομάδες, μόνο με αυτή την νοοτροπία μπορείς να διεκδικήσεις τη νίκη. Αισθάνομαι καλά, όλη η ομάδα πιστεύω ότι είναι καλά, κάναμε καλή προετοιμασία και θέλουμε αυτό να βγει στο παιχνίδι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ