ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Είχαμε συγκέντρωση και ψυχραιμία..."

Μαρκόπουλος: "Είχαμε συγκέντρωση και ψυχραιμία..."
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για τα στοιχεία που "έδωσαν" την νίκη στον ΠΑΟΚ. Τι είπε ο τεχνικός του Ηλυσιακού, Γιώργος Ζευγώλης

Στην ψυχραιμία που έδειξε ο ΠΑΟΚ στην επίθεση στάθηκε στις δηλώσεις του ο Σούλης Μαρκόπουλος. Συγκεκριμένα ο κόουτς του "Δικεφάλου" τόνισε:

" Ξέραμε ότι το ματς θα ήταν κομβικό για τον Ηλυσιακό, όπως ξέραμε και πως η συγκεκριμένη ομάδα διεκδικεί μέχρι τέλους τη νίκη, σχεδόν σε όλα τα ματς.

Επίσης είχαμε να αντιμετωπίσουμε το μειονέκτημα με την παρουσία του νέου Αμερικάνου του Ηλυσιακού, για τον οποίο ναι μεν είχαμε ενδιαφερθεί το καλοκαίρι και γνωρίζαμε κάποια πράγματα, όμως είναι άλλο να τον βλέπεις σε dvd και άλλο να τον αντιμετωπίσεις. Διατηρήσαμε τη συγκέντρωση μας στην άμυνα και με ψυχραιμία στην επίθεση πήραμε τη νίκη, παρότι κάποια από τα νέα παιδιά μας έκαναν λάθη. Θέλω να ευχηθώ στον κόουτς, καλή δύναμη και εν όψει των Χριστουγέννων, υγεία και αγάπη για όλους".

Ζευγώλης: "Αν έβαζε το τελευταίο σουτ ο Στόγκλιν..."

Από την πλευρά του ο Γιώργος Ζευγώλης, είπε: " Τι να πω; Είδαμε το ίδιο έργο με τον Πανιώνιο. Η διαφορά ήταν ο καινούργιος μας παίκτης, ο Στόγκλιν με τον οποίο ρισκάραμε δίνοντας του επιθέσεις. Αν έβαζε το τελευταίο σουτ θα γινόταν ήρωας. Θέλω να πω ότι είμαι χαρούμενος που είμαι δίπλα στον κ. Μαρκόπουλο που είναι εξαιρετικός προπονητής.

Στην επίθεση δεν ήμασταν καλοί είχαμε κακές συνεργασίες και ξέραμε πως εάν παίρναμε το ματς θα ήταν μεγάλη νίκη. Δυστυχώς δεν κερδίσαμε όμως το πρωτάθλημα για μας ξεκινάει από το ματς με τον Ίκαρο. Θα δουλέψουμε ώστε να είμαστε έτοιμοι. Δεν θα... κρεμάσω τον Stoglin για τα 5/25 σουτ. Οι επιλογές του άλλωστε ήταν μέσα από την ομάδα. Και το ότι πήρε το τελευταίο σουτ δείχνει πως έχει... καρύδια".

Ο Νίκος Καλλές, είπε: " Ήταν μία ακόμη νίκη για μας, ιδιαίτερα σημαντική για την προσπάθειά μας. Θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό επιτελείο και τους φυσιοθεραπευτές της ομάδας μας για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν για να αγωνιστώ".

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Αράπης, τόνισε: " Ότι και να πούμε δεν θα σημαίνει τίποτα. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κερδίζουμε ματς που πάνε στον πόντο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ