ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Θέλει συγκέντρωση και πειθαρχία..."

Μαρκόπουλος: "Θέλει συγκέντρωση και πειθαρχία..."

Τι δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος για το εκτός έδρας (1/2, 17.00) ματς με αντίπαλο τον Άρη.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τον Αρη δίχως ο Σούλης Μαρκόπουλος να έχει κάποιο... άλλο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, πέραν του τραυματισμού του Κώστα Κακαρούδη και της αποχώρησης του Τζέι Αρ Μπρέμερ (συνεχίζει στην Κόνιασπορ). Στην προπόνηση του "Δικεφάλου" συμμετείχε και ο νεαρός έφηβος, Θανάσης Χονδρογιάννης. Ο κόουτς του ΠΑΟΚ δήλωσε για τον αγώνα με τον Αρη:

"Είναι έναπολύ δύσκολο παιχνίδι με τις παρούσες συνθήκες, απέναντι σε μία καλή ομάδα που το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι πολύ δυνατή στην έδρα της. Ο Άρης στηρίζεται στην πολύ δυνατή του άμυνα και σε στοχευμένες και διαφορετικές μορφές επίθεσης. Εμείς πρέπει να έχουμε συγκέντρωση, πειθαρχία στο αγωνιστικό μας πλάνο και πάνω από όλα τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα".

Χαραλαμπίδης: "Ο ΠΑΟΚ μπορεί και στα δύσκολα"

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης, που θα βρίσκεται στο Παλέ για το ματς με τον Αρη, δήλωσε:

"Η προετοιμασία εκτός από το αγωνιστικό όπου δεν μπορώ να συμμετάσχω, σε όλα τα υπόλοιπα είναι το ίδιο. Ότι ήταν να κάνω θα το κάνω, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι. Να μιλήσω δηλαδή με τα παιδιά, να στηρίξω με τον τρόπο την προσπάθεια αυτών που θα παίξουν, να προετοιμαστούμε όλοι μαζί ψυχολογικά για το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν είμαι και μόνος, έχω και τον Κώστα τον Κακαρούδη που κι αυτός στάθηκε άτυχος, αλλά επειδή είμαι πιο μπροστά, τον καταλαβαίνω απόλυτα".

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στις ειδικές συνθήκες με τις οποίες θα αντιμετωπίσει αυτό το παιχνίδι ο "Δικέφαλος": " Η ομάδα μας έχει χτίσει χαρακτήρα και δεν είναι τωρινό φαινόμενο, αλλά κάτι που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια. Ο ΠΑΟΚ έχει χαρακτήρα νικητή, μπορεί ακόμη και σε δύσκολες και αντίξοες συνθήκες να είναι συνεπής και όσο κι αν δυσκολεύουν την κατάσταση οι ατυχίες, αυτό το φαινόμενο λειτουργεί καισυσπειρωτικά... Είναι μία επιπλέον πρόκληση για μας.Οι συμπαίκτες μου έχουν γαλουχηθεί για τέτοιες καταστάσεις, με συνεχή ταξίδια, συνεχή παιχνίδια, νέες παρουσίες παικτών, απουσίες της τελευταίας στιγμής. Ξέρουμε να τα αντιμετωπίζουν, είναι στην καθημερινότητά τους και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν".

Ακόμη μίλησε και για το ότι για πρώτη φορά θα γίνουν σε διάστημα μίας εβδομάδας οι αγώνες του ΠΑΟΚ με τον Άρη για τον πρώτο και τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος: " Το γεγονός ότι διαιωνίζονταν μία κατάσταση για τόσους μήνες, είναι σίγουρα σε βάρος της δικής μας ομάδας, αλλά και σε βάρος του κύρους και της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος. Είναι μία κατάσταση που δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με αυτό που σκεφτόμαστε για το Ελληνικό μπάσκετ. Η ατμόσφαιρα περιμένουμε ότι θα είναι δύσκολη, όπως σε όλα τα παιχνίδια, αλλά τόσο στο παιχνίδι της Κυριακής, όσο και στον αγώνα που θα γίνει σε μία εβδομάδα στο γήπεδό μας, πρέπει να υπάρχει μία ατμόσφαιρα τέτοια που θα δώσει σε όλους μας την δυνατότητα να απολαύσουμε τις στιγμές και το μπάσκετ και να μην φοβηθεί ή προβληματιστεί κανείς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ