ΠΑΟΚ

Μαλέλης: "Όνειρό μου ο Κοντομηνάς να γίνει ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ"

Μαλέλης: "Όνειρό μου ο Κοντομηνάς να γίνει ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ"

Ο Μανώλης Μαλέλης εξήγησε ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς θα είναι κοντά στην "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ και τη νέα σεζόν.

Ο στενός συνεργάτης του γνωστού επιχειρηματία, Μανώλης Μαλέλης μίλησε στον "Arena 89,4FM".

Αρχικά αναφέρθηκε στη σχέση Κοντομηνά-ΠΑΟΚ: "Ο κ. Κοντομηνάς θα είναι στο πλευρό του ΠΑΟΚ και του χρόνου, αλλά το δικό μου όνειρο είναι να γίνει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ. Δεν ξέρω εάν μπορεί να γίνει άμεσα, αλλά θα προσπαθήσω κι εγώ να τον πείσω.

Είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία της ομάδας μπάσκετ, αλλά και από την λειτουργία της διοίκησης, που ακολουθεί μια πολιτική νοικοκυρέματος, κάτι που ικανοποιεί τον κ. Κοντομηνά και εμένα προσωπικά. Πιστεύω ότι πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά αυτό εξαρτάται και από τις οικονομικές δυνατότητες της εκάστοτε διοίκησης.

Ο κ. Κοντομηνάς παρακολουθεί τα πάντα σχετικά με τον ΠΑΟΚ και αμέσως μετά το τέλος κάθε αγώνα συζητάμε για την εξέλιξη. Πιστεύω ότι είναι πολύ κοντά μας και του αρέσει η ομάδα".

Για την αγωνιστική πορεία του ΠΑΟΚ, πρόσθεσε: "Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο και πριν τα πλέϊ-οφ θα πρέπει να ενισχυθούμε. Εάν ήμουν πρόεδρος του ΠΑΟΚ, θα έπαιρνα παίκτη πριν τα πλέϊ-οφ, γιατί όλοι ξέρουμε ότι από το αποτέλεσμα της χρονιάς θα κριθεί και η επιτυχία της επόμενης περιόδου στις χορηγίες. Ο κ. Κοντομηνάς είναι αλήθεια ότι ζήτησε να επιτευχθεί η έξοδος στην Ευρώπη και πάνω σ΄ αυτό το στόχο δουλεύουν όλοι στον ΠΑΟΚ.

Αντιλαμβάνεστε όλοι ότι οι επιτυχίες "ζεσταίνουν" τον επενδυτή. Ο Σούλης Μαρκόπουλος είναι αυτός που έχει φτιάξει αυτή την ομάδα και θα ήθελα να μείνει στον ΠΑΟΚ, όσο εγώ και ο όμιλος Κοντομηνά είναι δίπλα στη διοίκηση. Θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα και ο ιθύνων νους των αποτελεσμάτων που φέρνει ο ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα φέρνει την ηρεμία στην ομάδα μας".

Τέλος, αναφέρθηκε και στη συνεισφορά του κόσμου: "Ο κόσμος είναι πάντα ο βασικός πρωταγωνιστής για την επιτυχία μας ομάδας, είναι αλήθεια ότι δεν γεμίζει το "Παλατάκι", αλλά θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας την οικονομική κρίση που επικρατεί. Πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα για να φέρουμε κοντά μας τους φιλάθλους, οι οποίοι αγαπάνε την ομάδα, περιμένουν όμως τα καλά αποτελέσματα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ