ΠΑΟΚ

Λύνεται το συμβόλαιο του Ράιτ την Τρίτη

Λύνεται το συμβόλαιο του Ράιτ την Τρίτη
INTIME SPORTS

Την Τρίτη αναμένεται να αποτελέσει και παρελθόν ο Αμερικανός του ΠΑΟΚ Ρασάντ Ράιτ. "Ζεσταίνουν" Καλαμπόκη και Ντικούδη.

Την Τρίτη αναμένεται να τελειώσει το θέμα της λύσης του συμβολαίου του Ρασάντ Ράιτ.

Την συγκεκριμένη μέρα θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν ο Αμερικανός (όπως παραδέχονται και επισήμως στον "Δικέφαλο"), η πλευρά του οποίου έχει συμφωνήσει με την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ όσον αφορά το θέμα των οφειλομένων (ο Αμερικανός χάρισε και ένα ποσό στην ομάδα).

Επί της ουσίας η αποδέσμευσή του ήταν θέμα ημερών τον τελευταίο καιρό, κάτι για το οποίο είχαμε γράψει. Όσον αφορά την προπόνηση της Δευτέρας (16/1) δεν συμμετείχαν λόγω ενοχλήσεων ο Τσακαλέρης και ο Καλλές, εκτός ήταν ο Γιαννακίδης λόγω γαστρεντερίτιδας και ο Γκίντενς που κάνει θεραπεία λόγω του χεριού του.

"Ζεσταίνουν" Καλαμπόκη και Ντικούδη

Την απόφαση να εκχωρηθεί μέρος των τηλεοπτικών στους Γιάννη Καλαμπόκη και Δήμο Ντικούδη, πήραν στον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι της ομάδας λόγω των οφειλομένων στους δύο παίκτες και κυρίως της μεγάλης βοήθειας που έχουν δώσει στην ομάδα φέτος και την οποία αναγνωρίζουν στις τάξεις της ΚΑΕ, ενημέρωσαν την Δευτέρα (16/1) τους ατζέντηδές τους πως στους συγκεκριμένους παίκτες θα γίνει εκχώρηση μέρους των τηλεοπτικών μέχρι το ματς με την Καβάλα.

Στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να προκύψει... ζήτημα με τους δύο παίκτες και έχουν στο μυαλό τους να λυθεί το οικονομικό θέμα

Tα ραντεβού με χορηγό και ΟΠΑΠ

Κατά τα άλλα, για την Τρίτη (17/1) έχει προγραμματιστεί ραντεβού με την πλευρά του χορηγού, Stamion και αναμένεται να συζητηθεί το θέμα των οφειλομένων προς την ΚΑΕ. Την ίδια ώρα στην ομάδα θέλουν να κλείσουν ραντεβού και με το στρατόπεδο του ΟΠΑΠ για να συζητηθεί το ζήτημα της κρατικής διαφήμισης στην φανέλα. Πάντως όσον αφορά αυτό, οι άνθρωποι της ομάδας λένε πως στον κρατικό οργανισμό αποφεύγουν μια τέτοια συνάντηση...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ