ΠΑΟΚ

Ξεχωρίζει νεαρός Αμερικανός για την θέση "1"

Ξεχωρίζει νεαρός Αμερικανός για την θέση "1"

Στον ΠΑΟΚ για την θέση "1" έχουν ξεχωρίσει νεαρό Αμερικανό που θεωρείται ιδιαίτερα ταλαντούχος και στη παρούσα φάση ο "Δικέφαλος" περιμένει να δει αν μπορεί να προχωρήσει η περίπτωσή του.

Το... πείραμα με τον Ντι Τζέι Κούπερ πέτυχε και έτσι ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί και εξετάζει διάφορους νεαρούς παίκτες για τη θέση "1". Μάλιστα στη παρούσα φάση φαίνεται να έχει ξεχωρίσει Αμερικανός καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται ως πλέι μέικερ και θεωρείται ιδιαίτερα ταλαντούχος. Στον "Δικέφαλο" θεωρούν πως αυτός ο παίκτης μπορεί να αποτελέσει... μεγάλο πρότζεκτ και δείχνουν να πιστεύουν πολύ στις δυνατότητές του.

Στον "Δικέφαλο" περιμένουν να δουν αν μπορεί να προχωρήσει η περίπτωσή του (εννοείται παίζει ρόλο το οικονομικό) ενώ παράλληλα εξετάζονται κι άλλες λύσεις αφού τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο. Να ξεκαθαριστεί πως το γεγονός πως στον ΠΑΟΚ "βλέπουν" διάφορους "μικρούς" για τη θέση "1", δεν σημαίνει ότι στην ομάδα αποκλείουν το ενδεχόμενο τελικά ο ΠΑΟΚ να καταλήξει σε κάποιον έμπειρο πλέι μέικερ. Τέλος στον "Δικέφαλο" διαψεύδουν πως υπάρχει θέμα απόκτησης του Μπάμπαλε Οσμπι (έχει περάσει από τον Κολοσσό), του οποίου το όνομα έχει "κυκλοφορήσει" τα τελευταία 24ωρα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ