ΠΑΟΚ

Ξανά με τον... δικέφαλο ο Βασιλειάδης

Ξανά με τον... δικέφαλο ο Βασιλειάδης
INTIME SPORTS

Σε φιλικό που έγινε την Πέμπτη στο "Παλατάκι", ο Κώστας Βασιλειάδης αγωνίστηκε με την ομάδα του ΠΑΟΚ, σε ματς που έγινε κόντρα στους επίλεκτους παίκτες του Off Season camp

O Kώστας Βασιλειάδης αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον ίδιο την Πέμπτη να αγωνίζεται ως παίκτης του... ΠΑΟΚ (στην ομάδα ήταν και ο Δημήτρης Χαριτόπουλος) στο φιλικό που έγινε με τους επίλεκτους του Off Season camp.

Η σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ, αναφέρει:

"Με την διεξαγωγή ενός ιδιαίτερου φιλικού αγώνα που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο «Παλατάκι» ολοκληρώθηκε η 2η εβδομάδα των Off Season προπονήσεων του ΠΑΟΚ. Η ομάδα του ΠΑΟΚ ενισχυμένη με τον Κώστα Βασιλειάδη και τον Δημήτρη Χαριτόπουλο, αντιμετώπισε τους αθλητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα των προπονήσεων και ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία για τους προπονητές του ΠΑΟΚ να βγάλουν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.

Την ομάδα του ΠΑΟΚ, κοουτσάρισε ο Χάρης Μαρκόπουλος και είχε στη διάθεσή του τους Αμπαρά, Νικολόπουλο, Χαραλαμπίδη, Δέδα, Τσαϊρέλη, Θεοδωράκο, Βαρυτιμιάδη, Βασιλειάδη και Χαριτόπουλο, ενώ την ομάδα των… επιλέκτων παικτών που συμμετείχαν στις Off Season προπονήσεις ο Παντελής Μπούτσκος με τον Γιώργο Βαλαβανίδη".

Ξανά με τον... δικέφαλο ο Βασιλειάδης

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ