ΠΑΟΚ

Κρίνεται την Τρίτη του Μπόγιοβιτς

Κρίνεται την Τρίτη του Μπόγιοβιτς

Την Τρίτη θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα του Μίλος Μπόγιοβιτς, με τον οποίο φλερτάρει ο ΠΑΟΚ. Ο εκπρόσωπος του παίκτη βλέπει... γάμο. Τι δήλωσε ο τελευταίος.

Δεν υπήρξαν... χειροπιαστές εξελίξεις στο θέμα του Μίλος Μπόγιοβιτς την Δευτέρα (27/2). Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει την πρόταση του, ο παίκτης την εξετάζει και το ζήτημα φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσει οριστικά την Τρίτη (28/2).

Από τον "Δικέφαλο" προκύπτει πως εάν δεν υπάρξει... γάμος, οι "ασπρόμαυροι" δεν θα τα "βάψουν" μαύρα, αλλά γενικώς υπάρχει ένα κλίμα πως μάλλον θα τελειώσει θετικά το όλο θέμα.

Κλίμα που υπάρχει και στην πλευρά του παίκτη και συγκεκριμένα στον Ελληνα εκπρόσωπό του. " Εχω μεταφέρει την πρόταση του ΠΑΟΚ στον παίκτη, ο οποίος περιμένει κάποια πράγματα. Σήμερα (σ.σ. Δευτέρα) δεν υπάρχει κάτι και νομίζω πως δεν θα υπάρξει μέχρι αργά το βράδυ", δήλωσε στο olaPAOK.gr ο γνωστός ατζέντης, Παναγιώτης Καπάζογλου, ο οποίος ερωτηθείς για την εκτίμηση που έχει στο συγκεκριμένο ζήτημα, απάντησε πως " η αίσθηση μου είναι πως το θέμα θα τελειώσει θετικά".

Κατά τα άλλα την Τρίτη (28/2) επιστρέφουν οι παίκτες στις προπονήσεις, μέρα κατά την οποία θα γίνει η Γ.Σ. των μετόχων. Σχετικά με τον Μιχάλη Γιαννακίδη, όπως αναφέραμε αναμένεται να συνεχίσει κανονικά στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν. Από εκεί και πέρα όμως φαίνεται πως οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν μαζί. Ο παίκτης θέλει να μείνει, αλλά από την πλευρά του "Δικεφάλου" φαίνεται να μην δείχνουν να έχουν την διάθεση για συνεργασία. Ετσι ο παίκτης θα δει -και- προς το εξωτερικό, όπου από την Ισπανία υπήρξε ενδιαφέρον.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ