ΠΑΟΚ

Κουβέντα για Ντικούδη, Κόμματο, Αμερικανούς...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ MOTIONTEAM

Την Τετάρτη (27/6) ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος είχε την ευκαιρία να τα πει με τον γνωστό ατζέντη, Ισίδωρο Κούνουπα. "Φεύγουν" τα χρήματα του ΟΠΑΠ, στην Αθήνα ο Πρέλεβιτς

Επαφές για παίκτες την Τετάρτη (27/6)... Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος τα είπε με τον Ισίδωρο Κούνουπα για διάφορα θέματα καλαθοσφαιριστών.

Φυσικά απασχόλησε για μια ακόμη φορά το ζήτημα του Δήμου Ντικούδη αφού στον ΠΑΟΚ είναι γνωστό πως τον θέλουν πάση θυσία για την νέα σεζόν. Δεν προέκυψε κάτι στην περίπτωση του έμπειρου φόργουορντ καθώς αυτός θα πάρει φυσικά την τελική απόφαση για το αν συνεχίσει στον "Δικέφαλο".

Γνωστά τα δεδομένα στην υπόθεση τα έχουμε αναλύσει... Με λίγα λόγια ο Ντικούδης μόνο εφόσον διαπιστώσει πως αγωνιστικά θα είναι διαφορετική η κατάσταση την νέα σεζόν θα πει το "ναι". Μάλιστα πρόθεση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να κάνουν ένα ραντεβού μαζί του (πιθανόν το σαββατοκύριακο) στην Χαλκιδική.

Στον "Δικέφαλο" ναι μεν είναι αισιόδοξοι πως θα πειστεί (σ.σ. αυτό που λένε στον "Δικέφαλο" είναι πως θα αλλάξουν τα πράγματα αγωνιστικά την νέα σεζόν), ωστόσο ο ίδιος θα πρέπει να δει... αρκετά και πάνω από όλα πράξεις για έναν... άλλο ΠΑΟΚ έτσι ώστε να πει το "ναι" (σ.σ. άλλωστε και την σεζόν που πέρασε, άλλα είπαν στον παίκτη από τον ΠΑΟΚ και τελικώς άλλα έγιναν).

Ακόμη προς συζήτηση ήταν και και το θέμα του Νέστορα Κόμματου. Απασχολεί και αυτός, αλλά υπάρχει και ο παράγοντας του εξωτερικού για τον έμπειρο καλαθοσφαιριστή. Επίσης να σημειώσουμε πως υπάρχει ενδιαφέρον από τους "ασπρόμαυρους" για Αμερικανούς που εκπροσωπεί ο κ. Κούνουπας. Κατά τα άλλα, με τα λεφτά του ΟΠΑΠ διευθετούνται διάφορες υποχρεώσεις της ΚΑΕ, ενώ την Πέμπτη (28/6) θα βρεθεί στην Αθήνα για το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Ακόμη να σημειώσουμε πως κρούση έχει γίνει προς τον Γιώργο Τσιάκο (εδώ και καιρό όμως), χωρίς μέχρι στιγμής να προχωρήσει η περίπτωσή του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ