ΠΑΟΚ

Κοβίλ για αντί-Γκόρι

Κοβίλ για αντί-Γκόρι
INTIME SPORTS

Ο Ράιβον Γκοβίλ αποτελεί την Νο1 επιλογή του Σούλη Μαρκόπουλου ώστε να καλυφθεί το κενό του Μάρκους Γκόρι στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Ο Ράιβον Γκοβίλ που χθες έμεινε ελεύθερος από την γαλλική Ναντ είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Σούλης Μαρκόπουλος για να καλύψει το κενό του Μάρκους Γκόρι στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για τον 27χρονο Αμερικανό σέντερ με ύψος 2.06μ. που από λίγο πριν τα μέσα της περσινής αγωνιστικής περιόδου αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Πανιωνίου.

Ο Κοβίλ είχε βρεθεί στο στόχαστρο σε εκείνο το χρονικό σημείο και του Πανελληνίου αλλά τελικά επέλεξε τον Πανιώνιο όπου σε 17 παιχνίδια είχε κατά μ.ό. 13,1 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ φέρεται να έχει προχωρήσει ήδη σε σχετική επαφή με τον εκπρόσωπο του Αμερικανού σέντερ προχωρώντας στην κατάθεση της πρότασής της για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ακόμη θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός του Κοβίλ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δείχνουν να εξετάζουν και την περίπτωση ενός ακόμη παίκτη που είχε αγωνιστεί στην ολοκλήρωση της περσινής κανονικής περιόδου του ελληνικού πρωταθλήματος στον Πανιώνιο.

Ο λόγος για τον 29χρονο Σέρβο πάουερ φόργουορντ Μίλουτιν Άλεξιτς με ύψος 2.02μ. που σε 8 παιχνίδια είχε κατά μ.ό. 10,3 πόντους και 5,4 ριμπάουντ για τον οποίο θα γίνει κίνηση απόκτησής του στην περίπτωση που λυθεί το συμβόλαιο με τον διεθνή Λιθουανό σέντερ Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους.

Βέβαια για να γίνει κάθε μία από τις δύο παραπάνω κινήσεις θα πρέπει η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ να τακτοποιήσει την εκκρεμότητα που έχει στο πρόσωπο του Ντέγιαν Τομάσεβιτς ώστε να υπάρξει η άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών της από την FIBA.

Για τον λόγο αυτό και υπήρξε σχετικό ραντεβού χθες στο Βελιγράδι μεταξύ του εκπροσώπου του Μίσκο Ραζνάτοβιτς και του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, με τον πρώτο να ζήτησε άμεσα το ποσό των 9.000 ευρώ και λίγες μέρες αργότερα και αυτό των 5.000 ευρώ.

Μία στάση που είχε σαν αποτέλεσμα να έχει ξεκινήσει ήδη αγώνας δρόμου από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την εύρεση του ποσού των 9.000 ευρώ ώστε αυτό να δοθεί ακόμη και σήμερα για να μπορεί ο Μαρκόπουλος αν είναι δυνατόν ακόμη και το Σάββατο να έχει στην διάθεσή του έστω τον Κοβίλ.

Στο παιχνίδι δηλαδή με τον Ίκαρο Καλλιθέας το απόγευμα του Σαββάτου (07/01, 19:00) στο PAOK Sports Arena στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι στον ΠΑΟΚ σε περίπτωση που ο Ρασάντ Ράιτ αποτελέσει παρελθόν έχουνε ήδη έρθει σε επαφή με Αμερικανό πλέι μέικερ με εμπειρία Ευρωλίγκα αλλά και από το ελληνικό πρωτάθλημα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ