ΠΑΟΚ

Κέρδισε τους Ικαρους, τίμησε τον Μακαρά

Κέρδισε τους Ικαρους, τίμησε τον Μακαρά
Κέρδισε τους Ικαρους, τίμησε τον Μακαρά

Ο ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στις Σέρρες νίκησε με 82-65 τους Ικαρους. Τιμήθηκε από τους Μπάνε Πρέλεβιτς και Νίκο Σταυρόπουλο ο άλλοτε παίκτης του "Δικεφάλου", Γιώργος Μακαράς

"Ζεστασιά" για τον ΠΑΟΚ στις Σέρρες... Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε το Σάββατο (22/12) για το φιλικό απέναντι στους Ικαρους και ο κόσμος που βρέθηκε στο κλειστό (αρκετά μικρά παιδιά) έδειξε την αγάπη του στην ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου.

Το αποτέλεσμα έληξε με 82-65 υπέρ του ΠΑΟΚ (δεν έπαιξαν οι Χάτσερ, ΜακΓκραθ και Χαριτόπουλος που έχουν άδεια), φυσικά όμως αυτό είχε την λιγότερα σημασία καθώς το ματς έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό (μέρος των εσόδων δόθηκε στο σύλλογο Σερραίες Μανούλες).

Πριν το ματς να σημειωθεί πως βραβεύτηκαν οι Βαγγέλης Μαργαρίτης και Γιώργος Θεοδωράκος, οι οποίοι πέρυσι έπαιζαν στους Ικαρους, ενώ οι Μπάνε Πρέλεβιτς και Νίκος Σταυρόπουλος έδωσαν στον άλλοτε παίκτη του "Δικεφάλου", Γιώργο Μακαρά (στέφθηκε με τον ΠΑΟΚ Κυπελλούχος αλλά και Πρωταθλητής Ελλάδας) μία φανέλα με το όνομά του και μια κορνίζα με τον ίδιο να σουτάρει σε μία φάση από τον τελικό της Γενεύης.

Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ (όπως κι άλλα τμήματα της ομάδας φυσικά) θα βρεθεί το βράδυ του Σαββάτου (22/12) σε κέντρο για την εορταστική εκδήλωση που διοργανώνει ο Ιβάν Σαββίδης (για το θέμα της συμφωνίας για την εκμετάλλευση του σήματος απομένουν να υπογραφούν τα σχετικά έγγραφα).

Τα δεκάλεπτα: 16-13, 31-26, 50-58, 65-82

Ικαροι Σερρών:Συμεωνίδης 10 (1), Τότσιος 17, Νικολούδης 12 (2), Βοϊβατόπουλος 7, Ιωσηφίδης, Καπινιάρης 12, Λαφτσής 3 (1), Τράκας, Χατζηανδρέου 2, Παπαδόπουλος, Καμπερίδης 2.

ΠΑΟΚ:Νικολόπουλος 3 (1), Αμπαράς 3 (1), Χαραλαμπίδης 14 (2), Κασελάκης 7 (1), Θεοδωράκος 10 (2), Γκάτζιας, Δέδας 16 (4), Μαργαρίτης 4, Παπαδόπουλος 14, Τσαϊρέλης 7, Καλλές 2, Κόνιαρης 2.

Κέρδισε τους Ικαρους, τίμησε τον Μακαρά
Κέρδισε τους Ικαρους, τίμησε τον Μακαρά
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ