ΠΑΟΚ

"Καθαρίζει" και μέσω Σαββίδη...

"Καθαρίζει" και μέσω Σαββίδη...
INTIME SPORTS

Για τις ανοιχτές υποθέσεις της ΚΑΕ που θα πρέπει να "κλείσουν" άμεσα θα χρησιμοποιηθούν και χρήματα από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη.

Τα χρήματα από την συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη για την εκμετάλλευση του σήματος θα χρησιμοποιηθούν για διάφορες υποχρεώσεις.

Ιδιαίτερα σημαντική η συμφωνία που έγινε με τον Ιβάν Σαββίδη για την εκμετάλλευση του σήματος... Ο ΠΑΟΚ την δεδομένη χρονική στιγμή έχει διάφορες υποχρεώσεις, πρέπει να τις τακτοποιήσει και θα "καθαρίσει" σε αυτό το ζήτημα και μέσω του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

Στα έσοδα αυτής της περιόδου που μπορεί να υπολογίζει η ΚΑΕ, έχει και αυτά από τον Σαββίδη και ήδη έχει γίνει ένα πλάνο στην ομάδα για το ότι μαζί με τα λεφτά από τον Ντόνι ΜακΓκραθ θα καλυφτούν διάφορες ανοιχτές υποθέσεις (ουσιαστικά για το άρθρο 99). Με λίγα λόγια τα χρήματα από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ αποτελούν "σωσίβιο" για τον ΠΑΟΚ σε μια χρονική στιγμή που... πολλοί ζητούν λεφτά, με τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" να μην έχουν την παραμικρή ανησυχία για την αποπληρωμή υποχρεώσεων και να τονίζουν πως υπάρχει προγραμματισμός για να είναι συνεπής η ομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ