ΠΑΟΚ

Καρύδας, "τρέξιμο" και... Χάρης

Καρύδας, "τρέξιμο" και... Χάρης
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ παραδέχεται και... επίσημα πως ο Σάκης Καρύδας είναι από τους παίκτες που έχει συζητήσει με την ομάδα. Εβγαλε το λάδι στους παίκτες του ο Μαρκόπουλος, γύρισε στην ομάδα ο γιος του, Χάρης

Το όνομα του Σάκη Καρύδα το έχουμε αποκαλύψει εδώ και καιρό για τον ΠΑΟΚ, έχουμε επισημάνει πως ο παίκτης δεν περνά απαρατήρητος από τους "ασπρόμαυρους" και αυτό πλέον επιβεβαιώνεται και επίσημα από την ΚΑΕ.

Από τον ΠΑΟΚ λένε πως πράγματι ο παίκτης εξετάζεται από τους "ασπρόμαυρους" και είναι στην λίστα των καλαθοσφαιριστών που μελετούνται για το ρόστερ της νέας σεζόν (επισημαίνεται από την ΚΑΕ πως γενικώς ο ΠΑΟΚ συζητά με Ελληνες παίκτες).

Για την ώρα πάντως τονίζουν πως δεν υπάρχει καμιά συμφωνία, η οποία πάντως δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να έρθει μιας και είναι η αλήθεια πως ο παίκτης τον τελευταίο καιρό είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας (σ.σ. έχει γίνει κουβέντα και για το οικονομικό).

Από εκεί και πέρα ο Σούλης Μαρκόπουλος άρχισε με το... καλημέρα να "τρέχει" τους παίκτες του. Το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλές προπονήσεις την μέρα (περίπου τέσσερις ώρες συνολικά), ενώ το νέο πρόσωπο σε αυτές ήταν ο Χάρης Μαρκόπουλος που επιστρέφει πλέον και... τυπικά στην ομάδα, όπως αναμενόταν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ