ΠΑΟΚ

Κανωτάς: "Να παίξουμε Ευρωλίγκα..."

Κανωτάς: "Να παίξουμε Ευρωλίγκα..."

Για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα μίλησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μιλτιάδης Κανωτάς, ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που θα γίνει για να εξασφαλίσει ο "δικέφαλος" την έξοδο στην Ευρωλίγκα.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μιλτιάδης Κανωτάς τόνισε στον "Αθλητικό Μετρόπολις" ότι η ομάδα έχει τις δυνατότητες να βγει τρίτη και να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ:

" Όταν αγωνίζεσαι και όταν παίζεις για τον ΠΑΟΚ πρέπει να παίζεις πάντα για το καλύτερο. Οι δύο πρώτες θέσεις είναι καπαρωμένες, άρα πρέπει να κυνηγάμε την τρίτη θέση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους που δουλεύουν για την ομάδα για το επίτευγμα που πετύχαμε", ήταν τα πρώτα του λόγια.

Για την καλή πορεία της ομάδας είπε: " Είχαμε πολλά προβλήματα μέσα στη χρονιά. Μετά τη φυγή του Παπαδόπουλου που ήταν η κολόνα της ομάδας, άλλαξαν πολλά πράγματα. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι τόσο ευκολοδιάβαστος όπως ήταν στο παρελθόν".

Για τον Ντόνι ΜακΓκράθ είπε: " Θα είναι κανονικά και του χρόνου. Έχουμε την υπογραφή του, όμως, εμείς θα αποφασίσουμε αν θα μείνει γιατί ο παίκτης το θέλει πάρα πολύ".

Για το επόμενο στόχο τόνισε: " Φυσιολογικό είναι να θέλουμε να κρατήσουμε την τρίτη θέση και να παίξουμε του χρόνου στην Ευρωλίγκα".

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο επισήμανε: " Εγώ προσωπικά ευχαρίστησα τον κόσμο που βρίσκεται στο γήπεδο. Η ομάδα δέχθηκε μεγάλο πλήγμα με την τιμωρία της έδρας. Προτιμώ να έρθει ο κόσμος που θέλει μόνο να βοηθήσει την ομάδα και όχι να ζούμε καταστάσεις που μπορεί να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Βέβαια, κανένας δε θέλει να παίζει σε άδεις κερκίδες".

Για το τι θα σημάνει για την ομάδα μια θέση στην Ευρωλίγκα ανέφερε: " Θα έχουμε πολλά έσοδα και σίγουρα θα λύσει πολλά προβλήματα, καθώς θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ομάδα. Αν η ομάδα δεν είχε χρέη του παρελθόντος θα μπορούσε να κάνει μεγάλα πράγματα. Τη φετινή χρονιά έχουμε πληρώσει πάνω από 400.000 ευρώ από εποχή Δρόσου και πιο παλιά".

Για το αν τον πλησίασε κάποιος το διάστημα που είναι πρόεδρος στον ΠΑΟΚ δήλωσε: " Με πλησίασε κάποιος, αλλά, μόνο για χορηγίες. Χάσαμε σίγουρα πολλούς χορηγούς μετά από την τιμωρία".

Για το παιχνίδι με την Καβάλα είπε: " Είναι ένα παιχνίδι όπως τα άλλα. Μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και ας μην αλλάξει κάτι στη βαθμολογία. Είναι σημαντικό ότι κατακτήσαμε την τρίτη θέση και θα έχουμε το πλεονέκτημα στην έδρα μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ