ΠΑΟΚ

"Κάναμε αδικαιολόγητα λάθη"

"Κάναμε αδικαιολόγητα λάθη"
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Μαρκόπουλος κατανόησε την κούραση αλλά όχι τα λάθη των παικτών του στο ματς με την Αλμπα Φέχερβαρ. Παράπονα από την διαιτησία έχει ο προπονητής της Αλμπα, Κάρλος Φράντε. Τι δήλωσε ο Χομπς

Ο Σούλης Μαρκόπουλος εξήγησε γιατί η Αλμπα κατάφερε να μείνει μέχρι τέλους στη διεκδίκηση της νίκης.

" Ηταν ένα παιχνίδι που θα θεωρείτο για εμάς εύκολο, αλλά λόγω της κατάστασης της ομάδας μας ήταν δύσκολο.

Ξέραμε ότι αυτή η ομάδα έπαιζε καλά τελευταία, θέλαμε να αλλάξουμε τον ρυθμό της", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και συνέχισε: " Το καταφέραμε σε ένα χρονικό διάστημα, στο δεύτερο μέρος πήραμε διαφορά θέλαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό αλλά έγιναν αδικαιολόγητα λάθη από παίκτες που είναι έμπειροι. Ετσι η φιλοξενούμενη ομάδα βρήκε την ευκαιρία να βάλει μερικά μεγάλα σουτ, πρέπει να δούμε ποια σημεία δεν ξεπεράσαμε για να μην έχουμε στο μέλλον τα ίδια προβλήματα".

Τόνισε ότι: " Το στρες και το άγχος ήταν οι κύριοι λόγοι που το κάναμε δύσκολο. Ναι μεν υπάρχει κούραση, αλλά περισσότερο είναι στο μυαλό. Η αντίδραση απέναντι στην πίεση των αντιπάλων δεν ήταν αυτή που είχαμε σχεδιάσει".

"Εχουμε την τύχη στα χέρια"

" Ηταν ένα δύσκολο ματς. Αντιδράσαμε σωστά όμως στις περισσότερες στιγμές και αυτό που κρατάμε είναι η νίκη. Πλέον τώρα θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση και μαθηματικά. Φαίνεται πως μας ταιριάζουν περισσότερο οι μεγάλοι αγώνες παρά τέτοιου είδους παιχνίδια", είπε αρχικά ο σέντερ του ΠΑΟΚ.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ επικρατεί στο φινάλε των αγώνων: " Αυτό σε κάποια παιχνίδια μας δίνει ψυχολογία αλλά σε άλλα όπως το σημερινό μας προβληματίζει. Πρέπει με αντιπάλους που είναι πιο αδύναμοι από εμάς να παίρνουμε διαφορά κατά την διάρκεια του αγώνα".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ σκόραρε πολύ μέσα από την ρακέρα στο πρώτο ημίχρονο και ότι κάτι ανάλογο δεν συνέβη στο δεύτερο μέρος: " Οι Ούγγροι μάλλον διάβασαν καλύτερα το παιχνίδι μας, εμείς προσπαθήσαμε να βρούμε άλλες λύσεις, αλλά στο τέλος πετύχαμε καλάθια μέσα από την ρακέτα".

Για την κούραση: " Σίγουρα υπάρχει κούραση, πιο πολύ όμως είναι πνευματική παρά σωματική. Το μυστικό είναι να έχουμε συγκέντρωση, όπως έγινε και στο ματς με την Μπούντουτσνοστ".

Για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ανκαρα: " Είναι καλή ομάδα, εμείς πάντως λέμε δεν σκεφτόμαστε να κερδίσουμε μόνο αυτό το ματς. Θέλουμε νίκες σε όλα τα παιχνίδια. Με νίκη και μαθηματικά θα έχουμε προκριθεί, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα σημερινά αποτελέσματα, πλέον έχουμε την τύχη στα χέρια μας και μας κυνηγά και η Χιμίκ και η Ανκαρα".

Για το ματς με τον ΚΑΟΔ: " Πήραμε ένα μεγάλο μάθημα στα Τρίκαλα, τώρα είμαστε στη Θεσσαλονίκη συνεχόμενες μέρες και αυτό μας βοηθάει. Είναι ένα δύσκολο ματς αλλά δεν μας φοβάμαι".

Πρόστιμο 2.000 ευρώ στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Με το συγκεκριμένο ποσό τιμωρήθηκε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο Γιούροκαπ για ρίψη κροτίδας στο ματς με την Μπούντουτσνοστ

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό μετά το τέλος των δηλώσεων του αγώνα με την Αλμπα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2.000 ευρώ. Αυτή η ποινή αφορά ρίψη κροτίδας από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο Ματροβούνιο στο ματς με την Μπούντουτσνοστ κατά την διάρκεια της τελευταίας περιόδου.

Κάρλος Φράντε: "Δεν δικαιούμαστε τέτοιες διαιτησίες"

" Ο ΠΑΟΚ κέρδισε για άλλη μία φορά στο τέλος. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ και προφανώς αυτό το πετυχαίνει με την εμπειρία που έχει σαν ομάδα. Εμείς συνεχώς ήμασταν πίσω στο σκορ αλλά δείξαμε διάθεση. Είναι δύσκολο να κερδίσεις μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ στο γηπεδό της, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια, ενώ κανονικά θα έπρεπε να την είχαμε σε αυτό το σημείο της σεζόν" είπε αρχικά ο προπονητής της Αλμπα Φέχερβαρ.

Στη συνέχεια έκανε τα παράπονά του για την διαιτησία: " Θα ήθελα να πω κάτι για τους διαιτητές. Είμαστε μία ομάδα που προσπαθεί να παίζει με πίεση, οι διαιτητές δεν βλέπουν όμως κάποιες παραβάσεις. Αυτό κάνει πιο δύσκολο το έργο μου σαν προπονητή. Εχω παρατηρήσει πως οι διαιτητές παραβλέπουν παραβιάσεις κανονισμών και αυτό δεν το λέω για το σημερινό ματς αλλά για όλα που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής στο Γιούροκαπ. Πιθανότατα είμαστε η χειρότερη ομάδα του ομίλου, αλλά δεν δικαιούμαστε να έχουμε τέτοια αντιμετώπιση από την διαιτησία. Είναι κάτι που το είδα δύο τρεις φορές σήμερα. Εγώ καυτηριάζω την τάση που υπάρχει και στα επτά παιχνίδια".

Για το επίπεδο του αθλήματος στην Ουγγαρία σχολίασε: " Δεν ξέρω ποιο είναι το επίπεδο, έχω μόνο τρεις μήνες στην Ουγγαρία. Κάποια πράγματα είναι δύσκολο να τα αναλύσω γιατί είναι διαφορετική η δομή του αθλήματος στην Ουγγαρία, αλλά βλέπω ότι υπάρχει πολύς κόσμος που παλεύει για να αναδειχθεί το άθλημα στην Ουγγαρία. Το επίπεδο, πάντως, είναι ψηλότερο απ' αυτό που πίστευα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Ουγγαρία".

Για το γεγονός ότι η ομάδα του ταξίδεψε στην Ουγγαρία με το λεωφορείο επεσήμανε: " Δεν το επέλεξα εγώ, η ομάδα μου είπε πάνε με το λεωφορείο γιατί δεν υπάρχουν λεφτά. Οπότε κάνω το καλύτερο που μπορώ, βλέπουμε ταινίες, γελάμε και κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Η ομάδα προσπαθεί να μετακινούμαστε αεροπορικώς".

Μπράιντον Χομπς: "Κάναμε άσχημο ξεκίνημα"

" Κάναμε ένα άσχημο ξεκίνημα και αυτό γίνεται μονίμως φέτος με αποτέλεσμα να κυνηγάμε το σκορ. Παίξαμε με έναν αντίπαλο που είναι καλή ομάδα. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας απ' αυτό το παιχνίδι", τόνισε συγκεκριμένα ο παίκτης της Αλμπα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ