ΠΑΟΚ

Καλό το κλίμα αλλά και... διαφορά

Καλό το κλίμα αλλά και... διαφορά
Ντόνι Μακ Γκραθ

Νέα επαφή υπήρξε την Κυριακή μεταξύ του ΠΑΟΚ και της πλευράς του Ντόνι Μακ Γκραθ που περιμένει βελτιωμένη πρόταση αλλά και διασφαλίσεις από τον "Δικέφαλο". Κρίσιμη η Δευτέρα για το συγκεκριμένο θέμα, παραμένει η διαφορά στο οικονομικό αν και δεν είναι μεγάλη

Η διαφορά (έστω κι αν δεν είναι μεγάλη) με τον Ντόνι Μακ Γκραθ (για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες) παραμένει... Την Κυριακή (26/8) υπήρχε νέα επαφή μεταξύ της πλευράς του ΠΑΟΚ και του Αμερικανού για να βρεθεί λύση όσον αφορά το οικονομικό.

Συμφωνία δεν προέκυψε, το τηλεφωνικό ραντεβού ανανεώθηκε για την Δευτέρα, μέρα κατά την οποία αναμένεται να υπάρξει νέα επαφή με το στρατόπεδο του παίκτη. Το οποίο έχει κάνει την πρότασή του για βελτιωμένη προσφορά και περιμένει από τον ΠΑΟΚ να "ανέβει".

Το κατά πόσο θα γίνει αυτό σε μεγάλο βαθμό θα φανεί την Δευτέρα αφού τόσο από τον "Δικέφαλο" όσο και από το μέτωπο του παίκτη θέλουν άμεσα να τελειώσει το ζήτημα (είτε θετικά είτε αρνητικά). Από τον ΠΑΟΚ υπάρχει αισιοδοξία, το κλίμα είναι γενικώς καλό, επισημαίνεται πως "συμφωνία ακόμη δεν υπάρχει. Υπάρχουν ακόμη κάποιες διαφορές αλλά το κλίμα είναι καλό"και εκτιμάται πως μπορεί να βρεθεί λύση.

H οποία όμως λύση για να υπάρξει, όπως λέγεται από το στρατόπεδο του καλαθοσφαιριστή, είναι απαραίτητο "να ανέβει ο ΠΑΟΚ στα λεφτά που δίνει".

Ο Μακ Γκραθ θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ, αλλά μια υποχώρηση του από πλευράς του στο οικονομικό δεν φαίνεται πως αρκεί καθώς από στρατόπεδο του καλαθοσφαιριστή "βγαίνει" πως και ο "Δικέφαλος" θα πρέπει να δώσει περισσότερα χρήματα. Μάλιστα γίνεται λόγος και για διασφαλισμένα λεφτά.

Πάντως και από το μέτωπο του παίκτη λέγεται πως φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο η υπόθεση χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα κλείσει η συμφωνία δίχως να γίνουν κάποια... βήματα ακόμη από τον ΠΑΟΚ.

Με το ξεκίνημα της εβδομάδας αναμένονται νέα σε αυτή την υπόθεση (δεν θα "τραβήξει" πολύ το θέμα και άμεσα αναμένονται οριστικές εξελίξεις με τις δύο πλευρές να θέλουν να συνεργαστούν), ενώ θα τρέξουν και άλλα ζητήματα (π.χ. Καρύδας αλλά και Αμερικανοί με τον Μονρό πάντα να είναι ψηλά στην λίστα και να απασχολεί) όπως για παράδειγμα αυτό του Γιώργου Δέδα που τον θέλει το Ρέθυμνο και εκτιμάται πως θα γίνει κουβέντα τα επόμενα 24ωρα για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Την Δευτέρα θα γίνει κουβέντα μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και ο αγωνιστικός σχεδιασμός σίγουρα θα μονοπωλήσει καθώς την εβδομάδα που μπαίνει στον "Δικέφαλο" θα ήθελαν να υπάρχουν κάποιες συμφωνίες. Και αισιοδοξούν πως αυτό θα γίνει. Να σημειωθεί πως την Δευτέρα οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα κάνουν αιματολογικές εξετάσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ