ΠΑΟΚ

"Καίει" το θέμα της φορολογικής ενημερότητας

"Καίει" το θέμα της φορολογικής ενημερότητας
INTIME SPORTS

"Κλειδί" στο θέμα της ενίσχυσης του ΠΑΟΚ είναι η εύρεση χρημάτων για τη φορολογική ενημερότητα. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Ο αγώνας με τον Πανιώνιο φανέρωσε αν μη τι άλλο την έλλειψη πολλών επιλογών που έχει ο ΠΑΟΚ στη περιφέρεια και αυτομάτως επανέφερε το ζήτημα της ενίσχυσης της ομάδας.

Το ότι στον "Δικέφαλο" γνωρίζουν πως χρειάζεται ένα "κοντός" είναι δεδομένο, όπως δεδομένη είναι και η επιθυμία του Σούλη Μαρκόπουλου να παρθεί ένας παίκτης στα γκαρντ.

Εχει μεταφερθεί διακριτικά στους ανθρώπους της ομάδας από τον τεχνικό των "ασπρόμαυρων" ότι είναι καλό να αποκτηθεί ένας περιφερειακός, με τον έμπειρο κόουτς σε καμιά περίπτωση να μην πιέζει γι' αυτό μιας και ξέρει τις δυσκολίες που υπάρχουν οικονομικά αλλά να έχει μεταφέρει την άποψή του ότι χρειάζεται να αποκτηθεί ένας παίκτης.

Και την ανάγκη για ενίσχυση την ξέρουν καλά και τα στελέχη της ομάδας... Οπως έχουμε αναφέρει το θέμα της φορολογικής ενημερότητας αποτελεί "αγκάθι" για το συγκεκριμένο ζήτημα (την ενίσχυση δηλαδή) και αυτό το έχουν κατά νου στην ομάδα.

Στη παρούσα φάση υπάρχει η άποψη ότι πως αν βρεθεί λύση, αναμένεται να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ σε απόκτηση παίκτη. Αναζητείται έτσι τρόπος να βρεθούν χρήματα για το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο δεν είναι απλό (σ.σ. τα έσοδα της ΚΑΕ μονίμως "φεύγουν" σε διάφορες πλευρές, επομένως δεν περισσεύουν χρήματα).

Στην ομάδα πόνταραν στον κόσμο αλλά αυτός έχει... γυρίσει την πλάτη, επομένως αναζητείται η φόρμουλα για να "έρθουν" χρήματα και να "πάνε" στη φορολογική ενημερότητα.

Εφόσον γίνει αυτό, τότε... καλώς και μπορεί να καμφθούν οι επιφυλάξεις του Μπάνε Πρέλεβιτς στο ζήτημα της ενίσχυσης μιας και ο ίδιος βλέπει το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης...

Αν όμως δεν βρεθούν, δεν μπορεί να προχωρήσει αυτό το θέμα (στην ομάδα ευελπιστούν και ελπίζουν πως θα βρεθεί λύση).

Πάντως στον ΠΑΟΚ είναι γεγονός πως ανησυχούν εν όψει πλέι οφ μιας και ο Πανιώνιος πίεσε πολύ στα γκαρντ, έβγαλε εκτός ρυθμούς τον "Δικέφαλο" και στην ομάδα φοβούνται παρόμοιες καταστάσεις.

Να σημειωθεί πως είναι πολύ πιθανόν να γίνει Δ.Σ. την Τρίτη και το ζήτημα αυτό να πέσει στο τραπέζι μαζί με άλλα που απασχολούν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ