ΠΑΟΚ

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Επιβραβεύστε την ομάδα"

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Επιβραβεύστε την ομάδα"
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της ζητά από τον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί στο ματς με τον Πανελευσινιακό λόγω και της καλής πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Το θέμα της παρουσίας του κόσμου στο "Παλατάκι" πάντα απασχολεί πολύ στον ΠΑΟΚ και μάλιστα η ΚΑΕ με ανακοίνωσή της κάλεσε τον κόσμο των "ασπρόμαυρων" να δώσει το παρών στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό.

Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει:

"Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012, στις 5μ.μ. στο PAOK Sports Arena, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανελευσινιακό για την 10η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας για το 2012. Είναι κι αυτός ένας από τους πολλούς λόγους, για τους οποίους οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι στο γήπεδο και δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα…

Η παρουσία όλων των φίλων του ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι» το Σάββατο 15/12 θα είναι και η καλύτερη επιβράβευση για την πολύ μεγάλη προσπάθεια του Σούλη Μαρκόπουλου και των καλαθοσφαιριστών της ομάδας, που πραγματοποιούν –κατά γενική ομολογία- την καλύτερη πορεία των τελευταίων ετών, αλλά ταυτόχρονα και όλων των ανθρώπων της ομάδας μπάσκετ που σε πείσμα των καιρών και των εξαιρετικά δύσκολων συνθηκών που επικρατούν, κρατούν ψηλά την ομάδα και εφικτούς τους δύσκολους, αλλά πολύ σημαντικούς στόχους της, εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Με δεδομένο μάλιστα ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι και το τελευταίο για το 2012, υπάρχει για όλους μας ένα ακόμη, πολύ σημαντικό κίνητρο, προκειμένου να βρεθούμε δίπλα στην προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδας. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ υπενθυμίζει σε όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ, κατόχους διαρκείας, αλλά και αυτούς που θα προσέλθουν στο γήπεδο με απλά εισιτήρια, θα έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν πολλά και πλούσια ώρα, προσφορά των χορηγών της ομάδας μπάσκετ.

Η παρουσία όλων στο γήπεδο, θα έχει ιδιαίτερη σημασία και από την στιγμή που στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ – Πανελευσινιακός, θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στην πολύ σημαντική πρωτοβουλία που έχουν ξεκινήσει και συνεχίζουν οι σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της κοινωνικής τους δράσης, με την συλλογή τροφίμων (μακράς διάρκειας και μη ευπαθών προϊόντων) και φαρμάκων. Για τον λόγο αυτό θα υπάρχουν σε δύο σημεία του PAOK Sports Arena, στην κεντρική είσοδο του γηπέδου (θύρα επισήμων), αλλά και στη Θύρα 8, ειδικοί χώροι, όπου οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν, κατά την είσοδό τους στο γήπεδο να αφήνουν αυτά που μπορούν να προσφέρουν και να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ