ΠΑΟΚ

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Ευχαριστούμε τον Σαββίδη για την βοήθειά του"

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Ευχαριστούμε τον Σαββίδη για την βοήθειά του"
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ ευχαριστεί με ανακοίνωσή της τον Ιβάν Σαββίδη για την βοήθεια που έχει προσφέρει στο τμήμα μπάσκετ και αναφέρεται στο θέμα της αποπληρωμής των χρεών της ΠΑΕ.

Στο θέμα της αποπληρωμής των χρεών της ΠΑΕ αλλά και στην βοήθεια που έχει δώσει ο Ιβάν Σαββίδης στο τμήμα μπάσκετ αναφέρεται η ΚΑΕ με ανακοίνωσή της. Αναλυτικά:

" Η οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ. μόνο χαρούμενη και ταυτόχρονα υπερήφανη μπορεί να είναι, μετά την υλοποίηση και μάλιστα με τον πλέον εμφατικό τρόπο, της υπόσχεσης του κ. Ιβάν Σαββίδη να απομακρύνει μία για πάντα τη δαμόκλειο σπάθη των χρεών από την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ..

Πρόκειται για μία ημέρα σταθμό στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου και την αρχή μίας νέας εποχής, την οποία όλοι περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ελπίδα. Ευχόμαστε στον κ. Σαββίδη, τον οποίο η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ευχαριστεί θερμά για την μεγάλη βοήθεια και την αμέριστη συμπαράσταση που έχει προσφέρει και στο τμήμα μπάσκετ, κάθε επιτυχία στην πραγματοποίηση του οράματός του για έναν μεγάλο Π.Α.Ο.Κ.".

Ο Σαββίδης, η ΚΑΕ και η... δήλωση

Στην ΚΑΕ ανέκαθεν παρακολουθούσαν διακριτικά το θέμα των χρεών της ΠΑΕ. Αυτό γιατί τονίζονταν πως η ενδεχόμενη εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη στο τμήμα μπάσκετ θα γινόταν αφού τελείωνε το ζήτημα της αποπληρωμής των οφειλών του τμήματος ποδοσφαίρου. Tην προοπτική να "μπει" στην ΚΑΕ ο ομογενής επιχειρηματίας την είχαμε αποκαλύψει από πολύ παλιά, αλλά το θέμα δεν ήταν τόσο εύκολο να προχωρήσει αφού απαιτούσε λεπτούς χειρισμούς και κυρίως να μην υπήρχαν στη μέση ζητήματα που "έκαιγαν" στο ποδόσφαιρο, με κυριότερο αυτό των χρεών.

Ο Σαββίδης κατά την διάρκεια της σημερινής (12/5) μέρας αφότου τελείωσε με το θέμα των χρεών, έκανε δηλώσεις και μία από αυτές... άρεσε ιδιαίτερα στο τμήμα μπάσκετ. "Εγώ δεν βλέπω τον ΠΑΟΚ σαν ΠΑΕ, απλά σαν ΠΑΟΚ του ποδοσφαίρου. Εγώ αντιμετωπίσω τον ΠΑΟΚ στο σύνολό του. Ολο αυτό το χρονικό διάστημα στηρίζουμε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ, το μπάσκετ, το βόλει, το χάντμπολ και το γυναικείο ποδόσφαιρο. Στηρίζουμε όλα τα τμήματα της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Και όλα όσα αφορούν γενικότερα την έννοια του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα και στη συνέχεια να στηρίζουμε", είπε ο Σαββίδης και ενίσχυσε κι άλλο την αισιοδοξία που υπάρχει πως ο τελευταίος μπορεί να γίνει το... αφεντικό και στο μπάσκετ εκτός από το ποδόσφαιρο μιας και βλέπει τον ΠΑΟΚ συνολικά και όχι μόνο ως ΠΑΕ.

Κατσαρής και Α.Σ. για Σαββίδη

Θανάσης Κατσαρής και Α.Σ. ΠΑΟΚ τοποθετήθηκαν για τον Ιβάν Σαββίδη και το γεγονός πως η ΠΑΕ τελείωσε με το θέμα των χρεών.

Ο Θανάσης Κατσαρής επισημαίνει στην γραπτή του δήλωση:

"Ιστορική η μέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ. Ημέρα αναγέννησης για τον Δικέφαλο. Τέλος η αγωνία. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης για άλλη μια φορά απέδειξε σε όλους μας ότι πραγματοποιεί τις υποσχέσεις τους. Με την πληρωμή των χρεών του ΠΑΟΚ υποχρεώνει και τον πλέον δύσπιστο ΠΑΟΚΤΣΉ να βρεθεί στο πλευρό του.

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ για επιτυχίες είναι μακρύς και δύσκολος Ο Ιβάν Σαββίδης μπροστάρης στην κατάκτηση επιτυχιών μας θέλει αλλά και χρειάζεται όλους τους ΠΑΟΚτσήδες δίπλα του. Το κατεστημένο έχει ρίζες και μόνο οι ΠΑΟΚτσήδες ενωμένοι μπορούν να τις ξεριζώσουν".

Α.Σ. ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να πετάξει πάλι ψηλά..."

Ο Α.Σ. υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του: " Ορόσημο η σημερινή ημερομηνία για τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος σπάζοντας τα δεσμά της ομηρίας των χρεών είναι έτοιμος να πετάξει και πάλι ψηλά.

Για να καταλήξουμε στο σημερινό αποτέλεσμα χρειάστηκαν επίμονοι και πολύχρονοι αγώνες ολόκληρης της οικογένειας του ΠΑΟΚ , αποτέλεσμα των οποίων είναι η δικαίωση της σημερινής ιστορικής ημέρας.

Θερμά συγχαρητήρια στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κο Ιβάν Σαββίδη ο οποίος απέδειξε ότι ο ΠΑΟΚ πραγματικά εννοούσε αυτό που ζητούσε , πληρωμή δηλαδή του κεφαλαίου των χρεών, ενισχύοντας με ζεστό ρευστό τα κρατικά ταμεία.

Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης ο ΠΑΟΚ έκανε χρήση του νόμου που αφορά πλήθος εταιριών και εκατομμυρίων συμπολιτών μας και όχι κάποιας φωτογραφικής διάταξης.

Καλούμε δε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να συμπαρασταθεί σε όλα τα τμήματα του σωματείου επαγγελματικά και ερασιτεχνικά καθένα από τα οποία δίνει τη δική του μάχη για να τιμήσει τον ασπρόμαυρο δικέφαλο αετό".

Ανακοίνωση και από το ΤΑΠ ΠΑΟΚ

Μετά και τη τακτοποίηση της ρύθμιση των οφειλών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο από τον ιδιοκτήτη της Ιβάν Σαββίδη , ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου προχώρησε στην κάτωθι δήλωση:

«Hχειρονομία του Ιβάν Σαββίδη αντικατοπτρίζει την πρόθεση του να δημιουργήσει μια ομάδα αντάξια της ιστορίας και του ονόματος της. Ακόμη, πείθει και τους περισσότερο δύσπιστους ότι η παρουσία του στην οικογένεια του ΠΑΟΚ έχει μακρινό ορίζοντα.

Ο κ. Σαββίδης είναι ευθυκρινής , αποτελεσματικός και έχει όραμα για έναν ενιαίο ΠΑΟΚ.Ο κάθε φίλος της ομάδος θα πρέπει να αισθάνεται απέραντη ικανοποίηση από την παρουσία του, στην ποδοσφαιρική ομάδα.

Προσωπικά νιώθω υπερήφανος που η ΠΑΕ διοικείται από έναν άνθρωπο που αποτελεί εγγύηση για τα όνειρα των χιλιάδων φίλων του μεγάλου μας ΠΑΟΚ και τους καλώ να τον συμπαρασταθούν με όλες τις δυνάμεις τους».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ