ΠΑΟΚ

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Ενωμένοι στα δύσκολα"

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Ενωμένοι στα δύσκολα"

Oι ευχές της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την νέα χρονιά και η επισήμανσή της πως το 2016 είναι ένα έτος σταθμός για τον "Δικέφαλο" (VIDEO).

Τις ευχές της για το 2016 έδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μέσω επίσημης ανακοίνωσης. Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Σε όλη τη διάρκεια της 90άχρονης ιστορίας μας, οι πίκρες και οι δύσκολες στιγμές ήταν περισσότερες από τις χαρές.

Κάθε φορά όμως, που είχαμε το σθένος να αντιμετωπίσουμε σωστά και ενωμένοι τα εμπόδια και τις απογοητεύσεις που είχαμε μπροστά μας, πάντα ο δρόμος μας οδηγούσε σε κάτι καλύτερο. Αυτό θα κάνουμε και τώρα. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας και στο δύσκολο έργο που πρέπει να επιτελέσουμε για τον Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία σε όλους.

Τη χρειαζόμαστε για να ζήσουμε όπως πρέπει το 2016, ένα έτος σταθμό στην ιστορία του Π.Α.Ο.Κ.

Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.".

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Π.Α.Ο.Κ.

Σε όλη τη διάρκεια της 90άχρονης ιστορίας μας, οι πίκρες και οι δύσκολες στιγμές ήταν περισσότερες από τις χαρές. Κάθε φορά όμως, που είχαμε το σθένος να αντιμετωπίσουμε σωστά και ενωμένοι τα εμπόδια και τις απογοητεύσεις που είχαμε μπροστά μας, πάντα ο δρόμος μας οδηγούσε σε κάτι καλύτερο.Αυτό θα κάνουμε και τώρα. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας και στο δύσκολο έργο που πρέπει να επιτελέσουμε για τον Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία σε όλους. Τη χρειαζόμαστε για να ζήσουμε όπως πρέπει το 2016, ένα έτος σταθμό στην ιστορία του Π.Α.Ο.Κ.Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσιεύτηκε από PAOK BC / ΚΑΕ ΠAOK στις Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2016
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ