ΠΑΟΚ

Η συζήτηση για Ντικούδη και ο Γκίντενς

Η συζήτηση για Ντικούδη και ο Γκίντενς

"Καίγονται" και ανησυχούν στον ΠΑΟΚ για το θέμα του Δήμου Ντικούδη και θεωρείται πως ο Μπάνε Πρέλεβιτς μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στο ζήτημα του παίκτη.

Το θέμα του Δήμου Ντικούδη είναι πάντα σε πρώτο πλάνο στον ΠΑΟΚ μιας και υπάρχει σοβαρό ζήτημα, όπως έχουμε επισημάνει σε προηγούμενα ρεπορτάζ.

Στον "Δικέφαλο" παραδέχονται πως ο παίκτης είναι δυσαρεστημένος και φαίνεται να είναι σημαντικός ο ρόλος του Μπάνε Πρέλεβιτς για αλλάξουν τα άσχημα δεδομένα και να μην επέλθει το διαζύγιο.

Από τους "ασπρόμαυρους" υπάρχει πρόθεση να πειστεί ο έμπειρος φόργουορντ να μείνει και αυτό να γίνει μέσω των λεγομένων του προέδρου του ΠΑΟΚ. Για τον τελευταίο τρέφει σεβασμό ο έμπειρος παίκτης και πολύ πιθανόν να γίνει μια σχετική συνάντηση μεταξύ των δύο (ίσως την Δευτέρα) και ανθρώπων από το αγωνιστικό.

Υπάρχει άποψη πως ίσως θα πρέπει να του προταθεί νέα συνεργασία για του δοθεί ένα... κίνητρο, στους κόλπους της ομάδας εκφράζουν την πεποίθηση τους πως μπορεί και να μείνει ο παίκτης, αλλά δεν... παίρνουν όρκο αφού και γνωρίζουν πως το θέμα είναι δύσκολο.

Κατά τα άλλα στον Τζέι Αρ Γκίντενς έχει προταθεί να γίνει η επέμβαση στην Θεσσαλονίκη από τον γιατρό, Κώστα Σαμαρά και να μην φύγει στις ΗΠΑ. Του έχει εξηγηθεί πως υπάρχουν καλές συστάσεις για τον τελευταίο και εάν ο Αμερικανός δώσει το τελικό "οκ", θα κάνει την αποθεραπεία του στην πόλη (15 μέρες) και θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ έως το τέλος της σεζόν... Τίποτα δεν είναι δεδομένο όμως αφού το θέμα είναι ιατρικό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ