ΠΑΟΚ

Η... σταθερή πρόταση και ο προβληματισμός

Η... σταθερή πρόταση και ο προβληματισμός
INTIME SPORTS

Δεν φαίνονται διατεθειμένοι στον ΠΑΟΚ να αυξήσουν στην προσφορά τους στον Σούλη Μαρκόπουλο, αλλά και δεν θα ήθελαν να ακούσουν το "όχι" του για συγκεκριμένους λόγους...

Δύσκολα τα πράγματα στην υπόθεση του Σούλη Μαρκόπουλου... Οχι κάτι το νέο, το είχαμε αποκαλύψει εδώ και μήνες ότι με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων το ζήτημα του έμπειρου τεχνικού δεν θα είναι εύκολο. Υπάρχει άλλωστε και το οικονομικό στην μέση, θέμα για το οποίο συζήτησαν την Παρασκευή (27/4) οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με τον έμπειρο τεχνικό ζητώντας από τον τελευταίο να υπάρξει "κούρεμα" στην αποδοχές του, αλλά να παραμείνει για δύο ακόμη χρόνια.

Τα 25.000 ευρώ που ουσιαστικά του προτάθηκαν για καθεμία χρονιά, είναι ένα ποσό που δεν προκαλεί εντύπωση βάσει των όσων σκόπευαν να διαθέσουν στον ΠΑΟΚ για την θέση του προπονητή. Είχαμε μάλιστα αναφέρει εδώ και καιρό πως σε αυτά τα επίπεδα θα γίνονταν η συζήτηση με τον Μαρκόπουλο.

Το ότι όμως ο τελευταίος δεν είπε το "ναι" σαφώς και δείχνει πως δεν τον ικανοποιεί και πλέον καλείται να δώσει την απάντησή του στο νέο ραντεβού που θα γίνει την Τετάρτη (2/7). Στον ΠΑΟΚ θα ήθελαν τον Μαρκόπουλο να συνεχίσει στην ομάδα, αυτή είναι η άποψη υπάρχει στους κόλπους της ομάδας, αλλά τονίζουν πως δεν μπορεί να ανοιχτεί οικονομικά ο σύλλογος.

Και μια που είπαμε για οικονομικό θα πρέπει να σημειωθεί πως στον ΠΑΟΚ δεν φαίνονται διατεθειμένοι να αυξήσουν την προσφορά τους στον έμπειρο κόουτς. Τουλάχιστον αυτό ισχύει στην παρούσα φάση, φέρεται να έχει ενημερωθεί και ο Μαρκόπουλος γι' αυτό και με βάση αυτά τα δεδομένα και εφόσον δεν ανέβει το ποσό για τις αποδοχές του, στον ΠΑΟΚ είναι γεγονός πως δεν αποκλείουν να χωρίσουν οι δρόμοι με τον τελευταίο. Ξέρουν πως είναι πιθανό σενάριο.

Στον "Δικέφαλο" δεν θα ήθελαν να γίνει αυτό και τονίζουν πως το καλύτερο είναι ο Μαρκόπουλος να συνεχίσει στον δύσκολο δρόμο που έχει ο σύλλογος για το μέλλον.

Υπάρχουν παράμετροι στο θέμα του, υπάρχει προβληματισμός για την περσινή σεζόν, υπάρχει όμως και εκτίμηση στο πρόσωπο του Μαρκόπουλου (δεν δημιούργησε προβλήματα, όπως λένε εδώ και καιρό στον ΠΑΟΚ). Ο οποίος σύμφωνα με ανθρώπους της ομάδας θα ήταν το καλύτερο να μείνει γιατί έχει και την εμπειρία, αλλά και την γνώση περί... ΠΑΟΚ.

Αυτή την στιγμή και πριν τελειώσει το ζήτημα του Μαρκόπουλου, στον "Δικέφαλο" λένε πως δεν θέλουν να σκέφτονται για αντικαταστάτη, αλλά είναι λογικό ότι θα αναγκαστούν να το κάνουν εφόσον ο ίδιος δεν πει το "ναι". Και όσον αφορά αυτό το ζήτημα, στους "ασπρόμαυρους" τονίζουν πως "θα είναι ευθύνη για το ποιος θα είναι ο καταλληλότερος". Και ακούγεται πως θα υπάρχει προβληματισμός για το συγκεκριμένο θέμα, εφόσον φυσικά πει το "όχι" ο Μαρκόπουλος. Κατά τα άλλα να σημειωθεί πως το πρωί της Κυριακής (29/4) θα αποχωρήσει από την Θεσσαλονίκη ο Ααρον Πέτγουει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ