ΠΑΟΚ

Η... σιγουριά και το άγχος της νέας σεζόν

Η... σιγουριά και το άγχος της νέας σεζόν
INTIME SPORTS

Η άποψη των στελεχών του ΠΑΟΚ πως... σίγουρα ο "Δικέφαλος" θα είναι καλύτερος αγωνιστικά και ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση οικονομικά αλλά και ο προβληματισμός που αφορά την στήριξη από τον κόσμο

Mπορεί το ρόστερ να μην έχει "κλείσει" ακόμη, αυτό όμως δεν εμποδίζει τους ανθρώπους της ομάδας να κάνουν τις προβλέψεις τους για την νέα σεζόν και το πώς θα εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ. Και αυτό που λέγεται στον "Δικέφαλο" είναι ότι αγωνιστικά σίγουρα οι "ασπρόμαυροι" θα είναι καλύτεροι από την περσινή αγωνιστική χρονιά.

Κάτι που θέλει και ο μεγάλος χορηγός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος ζήτησε τρίτη θέση στο πρωτάθλημα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Όσον αφορά τα οικονομικά; Και σε αυτό το κομμάτι στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως τα πράγματα θα είναι καλύτερα... Υπήρχαν πέρυσι κάποιες καθυστηρήσεις στους μισθούς (όπως φυσικά και σε όλες τις ομάδες), ωστόσο είναι γεγονός πως πάνω σε αυτό έκανε μεγάλη προσπάθεια η διοίκηση που όμως είχε να ασχοληθεί με διάφορες υποχρεώσεις (σχετικά με τα οικονομικά) και αυτό δυσκόλεψε το έργο της.

Πάντως στους "ασπρόμαυρους" εκτιμούν πως όσον αφορά τις πληρωμές στους παίκτες, ο ΠΑΟΚ θα είναι πολύ πιο συνεπής πλέον. Γενικώς η άποψη που εκφράζεται από αρκετά στελέχη της ομάδας είναι πως ο "Δικέφαλος" "την νέα σεζόν θα εμφανιστεί καλύτερος σε όλα τα επίπεδα".

Σχετικά πάντως με την προσέλευση του κόσμου, δεν υπάρχει η ίδια... βεβαιότητα στον ΠΑΟΚ για το ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Στους "ασπρόμαυρους" υπάρχει... άγχος για το πόσο οι φίλαθλοι θα στηρίξουν την ομάδα και δεν ήταν καθόλου τυχαίο το ότι στη πρόσφατη συνέντευξη Τύπου οι Πρέλεβιτς και Γαλατσόπουλος έδωσαν μεγάλο βάρος στο θέμα που αφορά την βοήθεια του κόσμου. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και ειδικότερα φέτος με το ζήτημα της συμμετοχής στην Ευρώπη...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ