ΠΑΟΚ

Η προσοχή στα Τρίκαλα και ο Μαλέλης

Η προσοχή στα Τρίκαλα και ο Μαλέλης

Στον ΠΑΟΚ τονίζουν πως το ματς με τα Τρίκαλα είναι δύσκολο και δεν υπάρχει κανένα ίχνος υπεροψίας απέναντι στην ομάδα του Φλεβαράκη. Επαφές με Μαλέλη την Πέμπτη

Ο αγώνας με τα Τρίκαλα "πλησιάζει" και οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις την Πέμπτη. Υπήρξαν δύο, μία το πρωί και μία το απόγευμα, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να μην έχει κάποιο πρόβλημα. Σχετικά με το συγκεκριμένο ματς, το αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα σοβαρά στην ομάδα.

Δεν υπάρχει καμιά υπεροψία απέναντι στα Τρίκαλα και τονίζεται πως είναι "ένα δύσκολο παιχνίδι".

Στον ΠΑΟΚ άλλωστε έχουν εικόνα από το σύνολο του Φλεβαράκη από την περίοδο προετοιμασίας (είχαν παίξει φιλικά οι δύο ομάδες) και θεωρούν πως τα Τρίκαλα διαθέτουν ένα αξιόμαχο σύνολο.

Κατά τα άλλα σχετικά με τις δηλώσεις του Μάνου Μαλέλη, στον ΠΑΟΚ τονίζουν πως δεν θεωρούν πως υπάρχει κανένα θέμα παρεξήγησης, ούτε και θέμα παραίτησης. Aπό τον "Δικέφαλο" μίλησαν με τον στενό συνεργάτη του Δημήτρη Κοντομηνά που θεωρεί πως ο θεσμικός ρόλος που έχει, πρέπει να "δικαιολογείται" κιόλας. Από τον ΠΑΟΚ λένε πως δεν τίθεται τώρα θέμα ενύσχυσης γιατί υπάρχουν άλλες προτεραιτότητες, ο Μαλέλης πάντως θα συνεχίσει να ψάχνει παίκτη. Εφόσον παρουσιαστεί κάποια ευκαιρία και πάλι δεν προχωρήσει το θέμα της ενίσχυσης, όλα είναι ανοιχτά σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα (δηλαδή να παραιτηθεί οριστικά).

Από εκεί και πέρα υπάρχει μια τελευταία προπόνηση την Παρασκευή στις 14.00 ενώ σύμφωνα με ενημέρωση από την ΚΑΕ (το αίτημα της για να βρεθούν οπαδοί στα Τρίκαλα δεν έγινε δεκτό), με λεωφορείο θα μεταβεί η Αλμπα Φέχερβαρ στη Θεσσαλονίκη από την Βουδαπέστη ενώ δεν είναι σίγουρο αν θα έρθουν οπαδοί της στο "Παλατάκι". Από τον ΠΑΟΚ στην Ουγγαρία είχαν την ενημέρωση πως υπάρχει πρόθεση να έρθουν φίλοι της στη Θεσσαλονίκη, όμως στη παρούσα φάση είναι άγνωστο το τι θα γίνει γιατί ουσιαστικά η Αλμπα Φέχερβαρ είναι αδιάφορη βαθμολογικά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ