ΠΑΟΚ

Η κούραση του Τσαϊρέλη

Η κούραση του Τσαϊρέλη
INTIME SPORTS

Ναι μεν ο Μιχάλης Τσαιρέλης στα τελευταία δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ δεν έχει δείξει τις πραγματικές δυνατότητές του, ωστόσο γι' αυτό υπάρχει εξήγηση και αυτή είναι η κούραση του.

Το ότι έχει πολλές δυνατότητες φάνηκε περίτρανα κατά τη διάρκεια της σεζόν... Ο λόγος για τον Μιχάλη Τσαιρέλη ο οποίος σε πολλά ματς φέτος ξεχώρισε από πλευράς ΠΑΟΚ και έδωσε πολλά στην ομάδα του. Στα παιχνίδια με τον Παναθηναικό πάντως (πέτυχε ένα πόντο) και το Ρέθυμνο (πέτυχε οχτώ) πόντους δεν απέδωσε βάσει των δυνατοτήτων του (μάλιστα... πολλοί ασχολήθηκαν με την απόδοσή του στο ματς με τον ΑΓΟΡ).

Οσο για το γιατί ο Ελληνας φόργουορντ είναι "πεσμένος" αγωνιστικά; Υπάρχει εξήγηση και αυτή είναι η κούραση που έχει. Ο Τσαιρέλης μέχρι το ματς με τους "πράσινους" είχε να αγωνιστεί έναν μήνα (τελευταίο του παιχνίδι ήταν αυτό με τον Πανιώνιο στις 20/4), ταλαιπωρήθηκε πολύ από το διάστρεμμα που υπέστη και δεν ήταν πολλές οι προπονήσεις που συμμετείχε σε κανονικούς ρυθμούς.

Λόγω της μεγάλης αποχής του από τους αγώνες έτσι, "ήρθε"... εύκολα η κόπωση για τον παίκτη στον αγώνα με το σύνολο του Πεδουλάκη, ζήτημα (το ότι δηλαδή ήταν κουρασμένος αρκεά) το οποίο ήταν γνωστό τις τελευταίες μέρες στο αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ. Αυτή η κούραση τον επηρέασε και στο ματς με τον Πανιώνιο (μιλάμε για την γενικότερη παρουσία του και όχι για το σουτ που έχασε στο τέλος με το οποίο πιθανόν το ματς να "πήγαινε" στη παράταση) και με λίγα λόγια αυτός είναι ο παράγοντας που επηρέασε αρνητικά το τελευταίο διάστημα τον Τσαιρέλη, ο οποίος φέτος έχει ενυπωσιάσει σε ουκ ολίγα παιχνίδια (μεταξύ των οποίων και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο αγωνίστηκε τραυματίας).

Kατά τα άλλα προβλημάτισε η κακή εμφάνιση απέναντι στο Ρέθυμνο και το γεγονός πως η ήττα αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη για τον ΠΑΟΚ, στις τάξεις του οποίου πάντως πιστεύουν σε... αντίδραση της ομάδας την Πέμπτη και σε "διπλό" στη Κρήτη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ