ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ, ο Σαββίδης και ο Ζαγοράκης

Η ΚΑΕ, ο Σαββίδης και ο Ζαγοράκης
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ με την παρουσία στελεχών της στον τελικό του Κυπέλλου ανταποκρίθηκε στην επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη να είναι όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ ενωμένη ενώ υπήρξε κουβέντα με τον Θοδωρή Ζαγοράκη για το μπάσκετ

Κατά την διάρκεια της γιορτής που διοργανώθηκε στις 22/12/13, ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε όλος ο ΠΑΟΚ να είναι ενωμένος. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η ΚΑΕ εκπροσωπήθηκε από τους -διοικούντες- Γαλατσόπουλο, Κατσιώρα, Καραμπέρη και Πολυχρονιάδη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που έγινε το Σάββατο (26/4). Στο μπάσκετ με κάθε ευκαιρία προσπαθούν να δείχνουν πως είναι κοντά στον Σαββίδη και αυτό έκαναν και χθες (26/4).

Η ΚΑΕ ανταποκρίθηκε στην επιθυμία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ να βλέπει την ασπρόμαυρη οικογένεια να είναι ενωμένη ενώ να σημειωθεί ότι στελέχη του μπασκετικού ΠΑΟΚ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Θοδωρή Ζαγοράκη για το τμήμα μπάσκετ. Κάτι... χειροπιαστό από αυτή την συζήτηση δεν βγήκε αφού εκτός όλων των άλλων στην ΚΑΕ δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση να πιέζουν καταστάσεις αναφορικά με το θέμα της ενδεχόμενης μετοχικής εμπλοκής του Σαββίδη (στο μπάσκετ). Στην ομάδα είναι απόλυτα ευχαριστημένοι για το γεγονός πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ βοηθά την ΚΑΕ στις τρέχουσες ανάγκες της, αν και είναι αυτονόητο πως θα ήθελαν ο Σαββίδης να δει ακόμη πιο "ζεστά" το καλαθοσφαιρικό τμήμα.

Δ.Σ. εν όψει...

Στο μεταξύ να σημειωθεί πως αυτές τις μέρες θα γίνει διοικητικό συμβούλιο στην ΚΑΕ, θα συζητηθούν θέματα οικονομικού περιεχομένου (δεν αναμένεται να δημιουργηθεί πρόβλημα με το θέμα της Εφορίας) αλλά και το ζήτημα της διαιτησίας. Οσον αφορά αυτό το τελευταίο, στην ομάδα ακόμη είναι "σκασμένοι" με την αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Ηλυσιακό. Η διοίκηση θα κουβεντιάσει αυτό το ζήτημα και δεν αποκλείεται από πλευράς της να υπάρχει κάποια μορφή "αντίδρασης" για την διαιτησία του παιχνιδιού της Πέμπτης.

Είδαν τα λάθη τους οι παίκτες

Ανάλυση του αγώνα με τον Ηλυσιακό υπήρχε στο πρόγραμμα της Κυριακής (27/4). Οι παίκτες του ΠΑΟΚ γύρισαν στις προπονήσεις (υπήρχε διήμερο ρεπό) και ο Σούλης Μαρκόπουλος επισήμανε τα λάθη που έγιναν στο ματς της Πέμπτης. Κυρίως στον "Δικέφαλο" "μένουν" στο αμυντικό κομμάτι για το ότι "ήρθε" αυτό το άσχημο αποτέλεσμα (φυσικά, όπως έχουμε αναφέρει και τις προηγούμενες ημέρες, υπάρχει και έντονη δυσαρέσκεια για την διαιτησία).

Προβλήματα δεν υπήρχαν σήμερα (27/4) αφού συμμετείχαν όλοι οι παίκτες στο πρόγραμμα ενώ στο τέλος της προπόνησης, ο νεαρός Θωμάς Κώττας κέρασε όλη την ομάδα για την ονομαστική του εορτή αλλά και τα γενέθλια του αφού συμπληρώνει το 18έτος της ηλικίας του (έτσι θα "τρέξει" το θέμα του επαγγελματικού του συμβολαίου και λογικά την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις). Για την Δευτέρα έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ