ΠΑΟΚ

Η φυγή του Γκόρι φέρνει... αλχημείες στην ρακέτα

Η φυγή του Γκόρι φέρνει... αλχημείες στην ρακέτα
Γκόρι

Με βάση τα τωρινά δεδομένα ο κόουτς του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος είναι αναγκασμένος να χρησιμοποιήσει διάφορα σχήματα στο "ζωγραφιστό" για το ματς με τον ΚΑΟΔ.

Οι λύσεις στην ρακέτα δεν ήταν πολλές και πλέον μετά την φυγή του Μάρκους Γκόρι είναι λιγότερες...

Εν όψει του αγώνα με τον ΚΑΟΔ την Τετάρτη (04/01) ο Σούλης Μαρκόπουλος είναι αναγκασμένος να κάνει κάποιες αλχημείες στο "ζωγραφιστό" αφού οι επιλογές του είναι περιορισμένες από την στιγμή που αποχώρησε ο Αμερικανός.

Με βάση λοιπόν τα τωρινά δεδομένα, εφόσον δεν προλάβει ο "Δικέφαλος" να ενισχυθεί στην ρακέτα έως το ματς με το σύνολο του Καλαφατάκη (με δεδομένη την απουσία του Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους), οι "ασπρόμαυροι" έχουν ελάχιστους ψηλούς.

Τον Δήμο Ντικούδη και τον Νίκο Καλλέ που αναμένεται να πάρει θέση βασικού και αρκετό χρόνο συμμετοχής, ενώ από εκεί και πέρα το πιθανότερο σενάριο είναι να χρησιμοποιηθούν εκτός αυτών και οι Καλαμπάκας, Τσακαλέρης αλλά και Γκίντενς (εφόσον χρειαστεί) στο "4".

Με λίγα λόγια υπάρχει πρόβλημα στο "ζωγραφιστό" για τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα πάντα με τα τωρινά δεδομένα. Το Σάββατο (31/12) οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν κανονικά στο γήπεδο και στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Ντικούδης (πρόβλημα στην μέση), Καλαμπάκας (είναι άρρωστος), Αντριουσκεβίτσιους και Καλαμπόκης (έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο). Επιστροφή στις προπονήσεις πλέον την Δευτέρα (02/01).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ