ΠΑΟΚ

Η... ελεύθερη πτώση του Χάτσερ

Η... ελεύθερη πτώση του Χάτσερ
INTIME SPORTS

Ανέβασμα της απόδοσης του Γουίλιαμ Χάτσερ θέλουν στον ΠΑΟΚ στο ματς με τον Παναθηναικό. Ο Αμερικανός στα τελευταία επτά ματς δείχνει... άλλος παίκτης σε σχέση με την προσφορά του μέχρι και τον αγώνα με την Καβάλα

Αρχής γενομένης από το ματς με τον Παναθηναικό στον ΠΑΟΚ ελπίζουν στο ανέβασμα της απόδοσης του Γουίλιαμ Χάτσερ.

Αυτό είναι ένα από τα ζητούμενα που υπάρχουν στην ομάδα για το συγκεκριμένο ματς μιας και ο Αμερικανός δεν ικανοποιεί τον τελευταίο καιρό και στον "Δικέφαλο" έχει γίνει αρκετός λόγος για την προσφορά που... δεν έχει στο παιχνίδι των "ασπρόμαυρων" (σύμφωνα με ανθρώπους της ομάδας ο ίδιος έχει "φορτωθεί" με άγχος καθώς "φοβάται" πως υπάρχει ενδεχόμενο αλλαγής του, κάτι που πέρασε από το μυαλό στελεχών του "Δικεφάλου").

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά τον αγώνα με την Καβάλα στο οποίο ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ με 22 πόντους, ο ίδιος έχει "φορέσει" το κακό του αγωνιστικό πρόσωπο και οι αριθμοί αποδεικνύουν πως ο "Δικέφαλος" δεν παίρνει επιθετικά βοήθειες από αυτόν.

Οι "ασπρόμαυροι" είναι φανερό πως έχουν πρόβλημα στη θέση "1", με τον Χάτσερ μέχρι και τον αγώνα με τους Αργοναύτες να είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ (και να έχει βοηθήσει αρκετά είναι η αλήθεια) μαζί με τον Ντόνι ΜακΓκραθ έχοντας 13.8 πόντους μέσο όρο, αλλά στη συνέχεια να έχει... ελεύθερη πτώση όσον αφορά το σκοράρισμα.

Συγκεκριμένα στα τελευταία επτά ματς και μετά τον αγώνα με την Καβάλα, πετυχαίνει μόλις 3.1 πόντους ανά ματς. Και μάλιστα στη λίστα των παικτών που έχουν σκοράρει σε αυτή την σειρά αγώνων (από το ματς με τον Κολοσσό μέχρι και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών) είναι όγδοος από τους 10 όσον αφορά τον μέσο όρο πόντων.

Aπό εκεί και πέρα η προετοιμασία για το ματς με τους "πράσινους" ολοκληρώνεται το Σάββατο (19/1) με μια μεσημεριανή προπόνηση ενώ στο μυαλό είναι πάντα και το θέμα της φορολογικής ενημερότητας, με τους "ασπρόμαυρους" να αναμένουν έσοδα.

Ο μέσος όρος πόντων των παικτών του ΠΑΟΚ:

Στα τελευταία επτά ματς (μετά το παιχνίδι με την Καβάλα)...

ΜακΓκραθ 15.4

Χαραλαμπίδης 14.7

Παπαδόπουλος 12

Χαριτόπουλος 8.8

Μαργαρίτης 7.1

Τσαιρέλης 5.8

Δέδας 4.7

Χάτσερ 3.1

Κασελάκης 2.8

Καλλές 1

Μέχρι και τον αγώνα με την Καβάλα

ΜακΓκραθ 13.8

Χάτσερ 13.8

Παπαδόπουλος 12.8

Χαριτόπουλος 8.8

Τσαιρέλης 8

Δέδας 6.4

Καλλές 5

Μαργαρίτης 4.4

Κασελάκης 2.2

Χαραλαμπίδης 2.5 (έπαιξε σε δύο ματς)

Νικολόπουλος 1 (έπαιξε σε δύο ματς)

Θεοδωράκος 0.8

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ