ΠΑΟΚ

Η "ακτινογραφία" του ΠΑΟΚ

Η "ακτινογραφία" του ΠΑΟΚ

Ποια η εικόνα του ΠΑΟΚ στα 10 φιλικά του. Τα πρώτα βιολιά Χαραλαμπίδης και Τσαιρέλης, ο τελευταίος που αποτελεί τον πλέον σταθερό παίκτη της ομάδας αλλά και η βελτίωση στον αμυντικό τομέα

Δεν θα μπορούσαν να μην υπάρχουν χαμόγελα στον ΠΑΟΚ με την εικόνα που δείχνει η ομάδα στα τελευταία φιλικά. Αν μη τι άλλο αυτή είναι βελτιωμένη και ο "Δικέφαλος" έχει τέσσερις σερί νίκες ανεβάζοντας έτσι στροφές... Οσο για την "ακτινογραφία" των "ασπρόμαυρων" στα 10 φιλικά που έχουν δώσει;

Πρώτοι σκόρερ για τον ΠΑΟΚ είναι οι Χαραλαμπίδης και Τσαιρέλης με 11,9 και 11,5 πόντους μέσο όρο αντίστοιχα. Οι δυο τους είναι οι μόνοι παίκτες από πλευράς "Δικεφάλου" που έχουν διψήφιο αριθμό πόντων ανά ματς ενώ ο Τσαιρέλης είναι ο πλέον σταθερός παίκτης της ομάδας.

Από τα 9 παιχνίδια που έχει παίξει, στα επτά είχε διψήφιο αριθμό πόντων ενώ ο "Μπίδης" από τα 10 που αγωνίστηκε είχε (διψήφιο αριθμό πόντων) στα έξι.

Η πρώτη τετράδα των σκόρερ αποτελείται από τους Χαραλαμπίδη, Τσαιρέλη, Πέιν (9,8 πόντους μ.ο.) και Κούπερ (7,6 πόντους μ.ο.) ενώ σχετικά με την επίθεση όπου φαίνεται ο ΠΑΟΚ να έχει ένα πιο γρήγορο στυλ παιχνιδιού, ο μέσος όρος είναι 72,6 πόντοι.

Οσο για την άμυνα; Ο "Δικέφαλος" δέχτηκε στα 10 φιλικά 71 πόντους ανά αγώνα, θα πρέπει όμως να υπογραμμιστεί πως έχει βελτιωθεί στα τελευταία τρία του παιχνίδια. Σε αυτά δέχτηκε 66 πόντους μέσο όρο ενώ στα υπόλοιπα επτά είχε δεχτεί 73,1.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ