ΠΑΟΚ

Η "σφραγίδα" Κακαρούδη στις δύο σερί νίκες

Η "σφραγίδα" Κακαρούδη στις δύο σερί νίκες
INTIME SPORTS

Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στις δύο τελευταίες νίκες, πρώτος στις ασίστ και δεύτερος στο σύστημα αξιολόγησης. Ο Κώστας Κακαρούδης "έδωσε" πολλά κόντρα σε Βέντσπιλς και Νέα Κηφισιά.

Ο ΠΑΟΚ "μπήκε" ξανά στον δρόμο των επιτυχιών, έχοντας δύο συνεχόμενες νίκες μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Πατρών.

Ο "Δικέφαλος" "γονάτισε" την Τετάρτη την Βέντσπιλς και το Σάββατο τη Νέα Κηφισιά παίρνοντας έτσι δύο σημαντικά θετικά αποτελέσματα.

Απέναντι στους Λετονούς εξασφάλισε την πρόκριση στους "32" του Eurocup ενώ όσον αφορά την ομάδα του Παπαθεοδώρου, είναι μια υπολογίσιμη δύναμη και πάντα ένα παιχνίδι απέναντί της μόνο εύκολο δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Για να φτάσει σε αυτές τις νίκες ο ΠΑΟΚ, είναι γεγονός πως έκανε... πολλή δουλειά ο Κώστας Κακαρούδης όπως μαρτυρούν οι αριθμοί. Ο Ελληνας φόργουορντ έδειξε τις δυνατότητές του στα δύο τελευταία παιχνίδια του "Δικεφάλου" βοηθώντας στο σκοράρισμα και δίνοντας ασίστ ενώ είχε αρκετούς βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Εχουμε και λέμε... Στα ματς απέναντι σε Βέντσπιλς και Κηφισιά συνολικά πέτυχε 23 πόντους (10 πόντους την Τετάρτη και 13 το Σάββατο) αποτελώντας έτσι τον πρώτο σκόρερ του ΠΑΟΚ (μαζί με τον Απόλλωνα Τσόχλα) σε αυτά τα δύο παιχνίδια.

Σχετικά με τις ασίστ, ο Κακαρούδης είναι πρώτος (μαζί με Κάρτερ και Τσόχλα) έχοντας δώσει συνολικά έξι στους δύο τελευταίους αγώνες. Οσο για το σύστημα αξιολόγησης; Εκεί είναι δεύτερος με 27 βαθμούς συνολικά και την πρωτιά έχει ο Τζούλιαν Βον με 33 βαθμούς. Οπως και να έχει, ο Κακαρούδης έβαλε την "σφραγίδα" του στις δύο σερί νίκες του ΠΑΟΚ δείχνοντας πόσο χρήσιμος μπορεί να είναι για τον "Δικέφαλο".

Οι κορυφαίοι του ΠΑΟΚ απέναντι σε Βέντσπιλς και Κηφισιά

Πόντοι (σύνολο στις δύο τελευταίες νίκες):

1. Κακαρούδης 23 πόντοι (όσους έχει και ο Τσόχλας)

Σύστημα αξιολόγησης (σύνολο στις δύο τελευταίες νίκες):

1. Βον 33 βαθμοί

2. Κακαρούδης 27 βαθμοί

Ασίστ (σύνολο στις δύο τελευταίες νίκες):

1. Κακαρούδης 6 ασίστ (όσες έχουν και οι Κάρτερ, Τσόχλας)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ