ΠΑΟΚ

Γαλατσόπουλος: "Νίκη που δείχνει πόσο καλή δουλειά γίνεται"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ MOTIONTEAM

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος αναφέρθηκε στην νίκη επί του Ολυμπιακού, ζήτησε την στήριξη του κόσμου του ΠΑΟΚ ενώ μίλησε για τον Δημήτρη Κοντομηνά και τον Ιβάν Σαββίδη

Για την νίκη επί του Ολυμπιακού, τον κόσμο του ΠΑΟΚ, τον Δημήτρη Κοντομηνά αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος. Συγκεκριμένα είπε:

Για το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό: " Είναι μια μεγάλη νίκη που δείχνει πόσο καλή δουλειά γίνεται στον ΠΑΟΚ. Αξίζουν συγχαρητήρια στο τεχνικό τιμ και την ομάδα.

Και το ματς με τον Παναθηναικό έδειξε πως αυτή η ομάδα αξίζει συμπαράστασης. Είναι μια καλή ομάδα και ο ΠΑΟΚ μπορεί να κεφαλοποιήσει αυτή την νίκη. Γίνεται καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα, διοικητικά αλλά και στις ακαδημίες και σιγά σιγά αυτό θα αρχίσει να φαίνεται".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: " Ο κόσμος νομίζω έχει καταλάβει την προσπάθεια που γίνεται. Και εμείς πάνω στο οικονομικό πρόβήμα έχουμε φροντίσει να είναι μικρό το εισιτήριο. Και για τους άνεργους έχουμε κάνει μια μέριμνα".

Για το θέμα του επενδυτή: " Αυτός είναι και ο στόχος της διοίκησης, να βρεθεί ένα επενδυτής που είναι σοβαρός και θα πιστέψει πως θα μπορούσε να επενδύσει στο μπάσκετ".

Για τον Δημήτρη Κοντομηνά και το αν ασχοληθεί πιο ενεργά με την ΚΑΕ: " Χάρηκε πολύ, μιλήσαμε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Ολα είναι πιθανά και η προσέγγιση που γίνεται, γίνεται με σωστό τρόπο για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα".

Για τον Ιβάν Σαββίδη: " Κάναμε μια καλή συμφωνία για το σήμα. Πρώτα πρέπει να μπει σε μια ρότα το ποδόσφαιρο και μετά θα δει αν ασχοληθεί με το μπάσκετ. Νομίζω πως τον ΠΑΟΚ τον βλέπει ενιαίο".

Για την εξυγίανση της ΚΑΕ: " Δίνονται πολλά λεφτά στο δημόσιο και θα πρέπει να είμαστε συνεπείς και στην ομάδα. Η στήριξη του κόσμου θα πρέπει να είναι πιο δυνατή για να πετύχουμε αυτό τον στόχο που είναι κυρίαρχος. Θέλω να αφιερώσω την νίκη στον κόσμο που ήρθε αλλά και σε αυτόν που δεν ήρθε και στα παιδιά που είναι στη φυλακή".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ