ΠΑΟΚ

Φιλικό, επιστροφές και... μήνυμα Μαρκόπουλου

Φιλικό, επιστροφές και... μήνυμα Μαρκόπουλου
INTIME SPORTS

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Τσαϊρέλης και Παπαδόπουλος. Την Παρασκευή θα γίνει φιλικό με την Καβάλα ενώ ο Σούλης Μαρκόπουλος από... νωρίς μίλησε στους παίκτες του για το ματς με τον Πανιώνιο.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του ΠΑΟΚ την Τρίτη (9/4)... Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος έκανε ατομικό πρόγραμμα και βάρη, ενώ ο Μιχάλης Τσαιρέλης ξεκουράστηκε και έκανε φυσιοθεραπεία. Αμφότεροι την Δευτέρα αναμένεται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα της ομάδας και έτσι ο Σούλης Μαρκόπουλος θα μπορέσει να δουλέψει καλύτερα για το ματς με τον Πανιώνιο.

Ηδη για τους "κυανέρυθρους" (δεν θα γίνει αυτή την εβδομάδα λόγω διακοπής και "πάει" για την άλλη εβδομάδα) ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έστειλε από... νωρίς το μήνυμα στους παίκτες του καθώς στη σημερινή (9/4) προπόνηση τους μετέφερε πως το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι μια ομάδα που παίζει δυνατά.

Από εκεί και πέρα την Παρασκευή εκτός απροόπτου θα γίνει φιλικό με την Καβάλα στο "Παλατάκι", με τον έμπειρο κόουτς, που δεν είναι ευχαριστημένος από την εμφάνιση κόντρα στον Πανελευσινιακό, να θέλει να κρατήσει σε αγωνιστική δράση τους καλαθοσφαιριστές του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ