ΠΑΟΚ

Φιλική ήττα για ΠΑΟΚ στην Προύσα

ΠΑΟΚ - ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM / EUROKINISSI)
ΠΑΟΚ - ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το μπλακ άουτ στο τελευταίο πεντάλεπτο, στοίχισε στον ΠΑΟΚ, ο οποίος ηττήθηκε από την Γκαζιαντέπ (80-66) στην πρώτη μέρα του διεθνούς τουρνουά που διεξάγεται στην Προύσα.

Η κακή αμυντική συμπεριφορά στα τελευταία λεπτά, έφερε την ήττα για τον ΠΑΟΚ από την Γκαζιαντέπ (80-66) σε φιλικό αγώνα που έδωσε ο "δικέφαλος" στην Προύσα. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου ήταν ανταγωνιστική για τρία δεκάλεπτα, με τον Κέβιν Ντίλαρντ και τον Ουσμάν Κρουμπάλι να ξεχωρίζουν επιθετικά, την ώρα που απουσίαζαν οι Όουεν Κλάσεν και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, λόγω τραυματισμού.

Επόμενος αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο "International Crowne Plaza Bursa Cevat Soydas" είναι η Γεσιλγκιρεσούν (21/9, 16:30).

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ στα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά χάρη σε ένα επιθετικό ξέσπασμα του Κέβιν Ντίλαρντ, ο οποίος έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με 10 πόντους, ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα 8 πόντων στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (23-15).

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ καλά το δεύτερο δεκάλεπτο και με ένα καλάθι του Ουσμάν Κρουμπάλι προηγήθηκε με 10 πόντους (29-19). Με νέο καλάθι του Ουσμάν Κρουμπάλι, μετά από ασίστ του Θοδωρή Ζάρα, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 31-22 στο 16', αλλά σε εκείνο το σημείο οι Τούρκοι έτρεξαν ένα σερί 14-0, ευστοχώντας σε συνεχόμενα τρίποντα, με αποτέλεσμα να προηγηθούν με 31-36. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε τελικά με την Γκαζιαντέπ να προηγείται με 33-36, χάρη σε 2 εύστοχες βολές του Αντώνη Κόνιαρη.

Η Γκαζιαντέπ ήταν συνεχώς μπροστά στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να χτίσει μια διαφορά, καθώς στο τέλος της τρίτης προηγήθηκε με 49-54.

Οι Τούρκοι ξεκίνησαν πολύ καλά στο τελευταίο δεκάλεπτο και προηγήθηκαν με 10 πόντους (49-59) στο 32'. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μειώσει στους 3 (60-63) χάρη σε ένα τρίποντο του Λάκι Τζόουνς στο 35', αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο η Γκαζιαντέπ ήταν πιο συγκεντρωμένη και έφτασε στη νίκη με 66-80.

Τα δεκάλεπτα: 23-15, 33-36, 49-54, 66-80.

ΠΑΟΚ: Ντίλαρντ 18, Χρυσικόπουλος 7, Κρουμπάλι 15, Κόνιαρης 10,Τσόχλας 2, Μαργαρίτης 6, Ζάρας, Καρράς, Τρις 2, Τζόουνς 6.

Γκαζιαντέπ: Άρμαντ 17, Ουάιτ 16, Λάιονς 18, Μπάλαζιτς 10, Χατσίεβα 2, Ραντ 8, Ογκούτ 6, Τσίνκο 3.

Παπαθεοδώρου: "Με προβλημάτισε η συγκέντρωσή μας στο β' μέρος"

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε: " Ήταν ακόμα ένα παιχνίδι προετοιμασίας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Παρουσιαστήκαμε με αρκετά σημαντικά μειονεκτήματα, όπως η έλλειψη συγκέντρωσης και ενέργειας. Από την μία πλευρά, έχουμε παίξει δύο πολύ δυνατά παιχνίδια και είχαμε ταξίδι για να έρθουμε εδώ, αλλά από την άλλη αυτός είναι ο τρόπος που θα παίξουμε φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και θα πρέπει να προσαρμοστούμε.

Είχαμε κάποια καλά διαστήματα στο πρώτο ημίχρονο, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, τα οποία οφείλουμε να κρατήσουμε και σίγουρα κάποια πράγματα που μας προβλημάτισαν, όπως η συγκέντρωση μας στο δεύτερο ημίχρονο. Θα πρέπει και αυτά να τα ελέγξουμε και να τα βελτιώσουμε. Έχουμε ακόμα δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια τις επόμενες μέρες. Θεωρώ ότι αυτά τα παιχνίδια μας δίνουν τη δυνατότητα να καταλάβουμε καλύτερα τις δυνατότητες και τις αδυναμίες που έχουμε και το πιο σημαντικό από όλα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να παίξουν μαζί, να συνεννοηθούν καλύτερα και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς".

Αναφορικά με την απουσία των Όουεν Κλάσεν και Βασίλη Χαραλαμπόπουλου ανέφερε πως " είναι δύο σημαντικοί παίκτες για εμάς. Σε όλη τη χρονιά θα πρέπει να μάθουμε να παίζουμε με απουσίες. Δεν είναι μειονέκτημα για εμάς η απουσία τους, καθώς πρόκειται για φιλικά παιχνίδια, μακάρι τα παιδιά να είναι καλά στα επίσημα ματς. Για εμάς είναι σημαντικό να δοκιμάζουμε διάφορα σχήματα, που δεν είχαμε δοκιμάσει ως τώρα, ειδικά με την απουσία του Κλάσεν. Αυτό μας οδηγεί σε ακόμα περισσότερα συμπεράσματα και φυσικά δίνει την ευκαιρία και σε άλλους παίκτες να παίξουν και σε άλλες θέσεις και να δούμε τι μπορούν να προσφέρουν εκεί".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ