ΠΑΟΚ

Ευκαιρία για... δουλειά σε τρεις τομείς

Ευκαιρία για... δουλειά σε τρεις τομείς
INTIME SPORTS

Kατά της διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος στον ΠΑΟΚ έχουν στο μυαλό τους να δουλέψουν ιδιαίτερα σε τρεις συγκεκριμένους τομείς στους οποίους εκτιμούν πως... επιβάλλεται να υπάρξει βελτίωση. Ποιοι είναι αυτοί

Είναι γεγονός πως η διακοπή του πρωταθλήματος δεν... βολεύει τον ΠΑΟΚ μιας και είχε βρει ρυθμό το τελευταίο διάστημα έχοντας επτά συνεχόμενες νίκες.

Ωστόσο μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τον αγώνα με τον Πανιώνιο δίνεται η ευκαιρία να βελτιωθεί η ομάδα σε συγκεκριμένους τομείς και αυτοί είναι κυρίως τρεις, όπως αναφέρουν στον "Δικέφαλο". Ποιοι είναι αυτοί;

Καταρχάς τα ριμπάουντ. Ο ΠΑΟΚ σε κάποια ματς έχει παρουσιάσει πρόβλημα σε αυτά και στον "Δικέφαλο" θεωρούν πως η ομάδα θα πρέπει να "φτιάξει" το προφίλ της στο "μάζεμα" των "σκουπιδιών".

Κατά τα άλλα άνθρωποι των "ασπρόμαυρων" τονίζουν πως θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να βρει το αντίδοτο απέναντι σε ομάδες που παίζουν αρκετά με τρίποντα. Για παράδειγμα στους αγώνες με το Ρέθυμνο και τον Πανελευσινιακό λίγο έλειψε ο "Δικέφαλος" να την... πληρώσει από την ευστοχία των αντιπάλων του έξω από τα 6.75. Ως εκ τούτου στην ομάδα υπογραμμίζουν πως θα πρέπει να υπάρξει εκεί... δουλειά για να μπορεί να αντεπεξέλθει σε παρόμοιες καταστάσεις.

Επίσης στον "Δικέφαλο" θέλουν η ομάδα να βελτιωθεί και στους αυτοματισμούς της που έχει στο παιχνίδι της. Οσον αφορά αυτό το τελευταίο, στον ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι μπορούν να "βγαίνουν" ακόμη καλύτερες συνεργασίες έτσι ώστε ο "Δικέφαλος" να μπορεί να εκμεταλλευτεί κι άλλους παίκτες του πέραν αυτών που συνήθως έχουν τον μεγαλύτερο ρόλο στο σκοράρισμα (αν και όσον αφορά αυτό στον ΠΑΟΚ παραδέχονται πως σαφώς και επιθετικός πλουραλισμός, ωστόσο τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν κι άλλο).

Να σημειωθεί πως την Πέμπτη (27/12) επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του "Δικεφάλου", με τον Σούλη Μαρκόπουλο να μην έχει απουσίες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ