ΠΑΟΚ

"Εχουμε αυτοπεποίθηση όταν κερδίζουμε στο τέλος"

"Εχουμε αυτοπεποίθηση όταν κερδίζουμε στο τέλος"
INTIME SPORTS

Τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Δέδας για το ματς με την Χιμίκ, την...ψυχραιμία του ΠΑΟΚ στο τέλος των αγώνων καθώς και την "χημεία" που έχει η ομάδα

Το ότι ο ΠΑΟΚ είναι... ψύχραιμος στο τέλος των αγώνων σχολίασε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Δέδας με αφορμή τις νίκες του "Δικεφάλου" τους αγώνες με τον Απόλλωνα Πατρών και την Χιμίκ.

Συγκεκριμένα είπε:

Για το ματς με τη Χιμίκ: "Ηταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που ήταν αήττητοι. Ημασταν καλοί στην άμυνα στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, τους δυσκολέψαμε στο παιχνίδι τους και κάπως έτσι ήρθε η νίκη".

Για την διαφορά των οχτώ πόντων με τους οποίους κέρδισε ο ΠΑΟΚ: "

Δεν είναι άσχημα. Με τις ισοβαθμίες που μπορεί να υπάρξουν, θα μετρήσουν αυτές οι διαφορές".

Για το ότι το τελευταίο διάστημα είναι βελτιωμένος: " Είναι πολλά τα παιχνίδια και συχνά αλλάζει η απόδοση ενός παίκτη".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δείχνει υπομονή στο τέλος των αγώνων: " Αυτό δείχνει ωριμότητα. Εχουμε δείξει πως στα κρίσιμα σημεία παίρνουμε σωστές επιλογές. Το ότι κερδίζουμε τα ματς στο τέλος, αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση".

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: " Εμείς θα κυνηγήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Υπάρχει μετά από αυτό το ματς ο αγώνας με την Νίζνι και μπορεί να προετοιμαστούμε στο εξής και για τα δύο παιχνίδια".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με χημεία: "Παίζει ρόλο σε αυτό και τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα. Είναι συνειδητοποιημένοι. Ο Μπόγρης ξέρει τον Κασελάκη από τον Ηλυσιακό, ο Τσόχλας εμένα από το Ρέθυμνο. Βοηθάει η χημεία, για παράδειγμα στο ματς με την Χιμίκ έγινε στο τέλος μια φάση που εγώ με τον Τσόχλα χρειάστηκε να πούμε μια κουβέντα μόνο. Επειδή ο ένας ξέρει καλά τον άλλον".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ