ΠΑΟΚ

Έχοντας στο... μυαλό το συμβόλαιο

Έχοντας στο... μυαλό το συμβόλαιο

Στις 19.00 θα ξεκινήσει την Δευτέρα (19.00) το καμπ του ΠΑΟΚ, με αθλητές από την Α1 και μικρότερες κατηγορίες να έχουν ως στόχο να... διεκδικήσουν ένα συμβόλαιο για την πρώτη ομάδα.

Εγινε γνωστή η ώρα που θα ξεκινήσει το καμπ του ΠΑΟΚ την Δευτέρα (10/6). Συγκεκριμένα θα αρχίσει στις 19.00 και θα συμμετέχουν αθλητές από την Α1 και μικρότερες κατηγορίες.

Όσο για τον στόχο τους; Δεν είναι άλλος από το να... διεκδικήσουν ένα συμβόλαιο για την πρώτη ομάδα.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων θα επιμεληθούν ο συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος και ο προπονητής των τμημάτων υποδομής και παλιός παίκτης του ΠΑΟΚ Γιώργος Βαλαβανίδης, υπό την επίβλεψη των Σούλη και Χάρη Μαρκόπουλου και φυσικά την εποπτεία του Νίκου Σταυρόπουλου.

Στο μεταξύ το Σάββατο στην γιορτή των ακαδημιών θα τιμηθούν οι πρωταθλήτριες Θεσσαλονίκης, ομάδες παίδων και νεανίδων του ΠΑΟΚ.

Παιδιά στο "Παλατάκι"

Παιδιά από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας επισκέφθηκαν την Παρασκευή (7/6) το "Παλατάκι" και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του γηπέδου και την αίθουσα VIP. Η σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ, αναφέρει:

Η ενημέρωση της ΚΑΕ:

" Μπορεί η αγωνιστική περίοδος να ολοκληρώθηκε, αλλά δεν ισχύει το ίδιο με την σχολική χρονιά και λίγο πριν από την ολοκλήρωσή της, πραγματοποιήθηκε μία πολύ όμορφη επίσκεψη στο PAOK Sports Arena. Μαθητές και μαθήτριες από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας, ήρθαν στην Θεσσαλονίκη και επισκέφθηκαν το κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ, λίγο πριν από την ολοκλήρωσης της σχολικής χρονιάς.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, οι μαθητές και οι μαθήτριες του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του PAOK Sports Arena, στην αίθουσα VIP, ενώ βγήκαν και την απαραίτητη αναμνηστική φωτογραφία στην κεντρική είσοδο του γηπέδου του ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ