ΠΑΟΚ

Ετοιμάζεται για συζητήσεις ο Βασιλόπουλος

Ετοιμάζεται για συζητήσεις ο Βασιλόπουλος
INTIME SPORTS

Σύντομα ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος αναμένεται να είναι σε θέση για... ουσιαστικές συζητήσεις όσον αφορά το μέλλον του και τον ΠΑΟΚ.

Στο μυαλό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι πάντα ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, όπως έχουμε αναφέρει εδώ και πολύ καιρό και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνεται από αρκετά στελέχη της ομάδας.

Από τους τελευταίους "βγαίνει" συνεχώς πως το πιο σημαντικό είναι να είναι απόλυτα καλά ο καλαθοσφαιριστής για να μπει σε ένα τελικό και... κυρίως ουσιαστικό στάδιο το ζήτημά του.

Τι γίνεται πάνω σε αυτό (δηλαδή το θέμα της αποθεραπείας του); Οπως προκύπτει από τον εκπρόσωπο του Βασιλόπουλου, την επόμενη εβδομάδα θα είναι μπασκετικά έτοιμος ο παίκτης (προφανώς η αποθεραπεία του πάει πολύ καλά) και πως συζητήσεις εννοείται θα γίνουν -και- με τον ΠΑΟΚ (όπως έχουμε αναφέρει, ο "Δικέφαλος" έχει μεταφέρει στον Βασιλόπουλο πως θα τον ήθελε στο ρόστερ του και αυτό είναι κάτι που έχει επιβεβαιωθεί από τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος εκτιμά πολύ τους "ασπρόμαυρους"). Κατά τα άλλα την Κυριακή στις 21.00 θα γίνει το φιλικό με την Παρτιζάν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ